Hey heyyy!
Sen nekas te nav rakstīts. :)
Tad nu lūk- lieliska recepte asu ēdienu cienītājiem!
Nepieciešams:
Citrons
Baklažāns
Vistu stilbiņi
Zaļumi
Olīvas
Paprika
Tomāti
Ķiploki
Sīpoli
Čili pipari
Hey heyyy!
Sen nekas te nav rakstīts. :)
Tad nu lūk- lieliska recepte asu ēdienu cienītājiem!
Nepieciešams:
Citrons
Baklažāns
Vistu stilbiņi
Zaļumi
Olīvas
Paprika
Tomāti
Ķiploki
Sīpoli
Čili pipari
Vispirms ņemam baklažānu un sagriežam nelielos kubiciņos
Ņemam dažāda asuma čili piparus un sasmalcinam
Izspiežam citronam sulu
Pievienojam čili piparus, samaisam
Aiz vistu stilbiņu ādas aizbāžam zaļumus [manā gadījumā dilles un pētersīļi]
Liekam citronu-čilli mērcītē mazliet pamarinēties [20-30min]
Kamēr vistiņa marinējas, sagriežam tomātus
...un papriku
sagriežam arī ķiplokus un sīpolus
Kad vistiņa iemarinējusies, liekam to uz pannas un mazliet apcepam uz vidējas uguns
Pēc tam vistiņas liek cepešpannā, pārlej ar marinādi
cep 220 grādos apmēram 30 min [atkarīgs no tā, cik kārtīgi tā iepriekš apcepta uz pannas]