Nepieciešamās sastāvdaļas:
2 glāzes degvīna
2 līdz 3 paciņas želatīna (rozā vai sarkanā krāsā)
2 paciņas parasta želatīna
2 glāzes uzvārīta ūdens
1 mazu arbūzu
Arbūza šķēle želejā ar "šotiņu"22
Nepieciešamās sastāvdaļas
Pārgriežam arbūzu uz pusēm
Izgrebjam visu ārā
Kad tas ir izdarīts
Izgrebjam pēc iespējas vairāk līdz mizai, bet, lai nebūtu mizā caurumi
Tad ņemam vienu paciņu krāsainā želatīna un vienu paciņu parastā želatīna un ieberam bļodā (abas otras paciņas ieberam citā bļodā) un sagatavojam divas glāzes verdoša ūdens (katrā glāzē atsevišķi)
Un pielejam to klāt pie mūsu iebērtajiem želatīniem (katrā bļodā pa vienai glazei verdoša ūdens)
Tad pielejam klāt vienu glāzi degvīna un samaisam to līdz želatīns ir pilnībā izšķīdis (katrā bļodā pa tādai darbībai)
Iztīram arbūzu, ar salvetēm, lai tas kļūst sauss un ielejam mūsu maisījumu arbūzā (katrā arbūza pusē)
Ieliekam to uz nakti ledusskapī sacietēt