22

 218  2

Cciv, spokuči!

Traumētā ķepele spītējas un negrib atlaist, tāpēc eZZiiCim jāliek lietā visāda izdoma, lai pēc iespējas vienkāršāk pagatavotu ko ēdamu. Siltu ēdamo!

Bet ne jau tikai traumētajām ķepelēm veltīts šis ieraksts. Šis ieraksts veltīts visiem, kuri vēlas pakustināt pelēko vielu

Un jā, eZZiiC nemāca, kā jāgatavo, vnk pasviež ideju, visa interpretācija jau jūsu pašu rokās!

Komentāri 22

0/2000

Manuprāt Puķkāposts + ribiņas ir kā āmurs uz naglas - lieku varen treknu +  

 8  0 atbildēt
Viss forši, smuki un gardi... Bet... Ir 2 nianses. 1) neticu ka tas viss pilnīgi netīši sagadījās Tavā, tas ir Ezzīc, ledskaī, 2) es tā ar nesaprast kurā momentā jāpievieno puķāposts. Un šams tak esot sālsūdenī jā nostādina.
 7  0 atbildēt

  

 5  2 atbildēt

Malacis esi!

1. Man nekad nav izdevies vienas stundas laikā izvārīt ribiņas līdz gatavībai. 

2. Pēc bildēm sapratu, ka top zupa, bet šķīvī tā neizskatās?

Vai buljonā vēl ko gatavosi?

 2  0 atbildēt

Ņam, ņam

 2  0 atbildēt

briseles kāpostiņi par daudz sutināti, ir pazaudējuši krāsu.

Tos vislabāk pēdējās 30-40sekundēs piemest, tad būs caursutuši un zaļi nevis skābu kāpostu krāsā.

puķukāposts noteikti dod fantastisku arōmu, to pat caur datoram var sajust.

 2  0 atbildēt
kalnus nez vai var gāzt, bet noindēt kādu ar tadu viru gan var mēģināt
 5  4 atbildēt

  

 2  2 atbildēt

ņJaMMm...  

 6  7 atbildēt