APGREIDOTĀ FRANČU GAĻA.
Cūkgaļas karbonāde - cik tik uziet
Sīpoli - arī diezgan
Tomāti - daži [atkarīgs no rādiusa un īpatnējās siltumietilpības]
Šampinjoni - marinētie tādā pus no puslitra burciņas
Siers - jo vairāk jo labāk
Majonēze - apmēram tikpat cik siers
Tomātu mērce - mazāk nekā siers [vispār pēc izvēles, mums pietika ar 74g]
Ķiploks - biki
Garšvielas
2 aļāki uz purnu
Uzlejam uz cepešpannas nedaudz eļās un nedaudz ūdens [un pāris malkus alus savās lielajās rīklēs]. Uz tās [nobimbājušies kā mazi, puņķaini bērneļi] kārtojam tiko sagrieztās sīpolu ripiņas-cieši vienu pie otras, lai būtu noklāts maksimāli daudz virsmas. Kad tas ir izdarīts, tad kārtojam tiem virsū izklapēt karbonādi, kam virsū uzkaisam garšvielas [maltus melnos un sarkanos piparus, kariju un visādu himeļi-sumeļi:D]...saliekam arī vietām sīkos gabaliņos sagrieztu ķiploku [sākumā brēcu uz Jāņa, lai neber tik daudz, bet tomēr iet baigi labi klāt, jo tāpat tur ir pietiekami vis kā samočīts]...tad ar karoti no tomātu mērcers burkas [lietojam tikai Spilvu] pļekšķinam virsū kečupu...daudzums pēc izvēles...kad kečups ir sapļekšķināts, tad nākamo kārtu pārklājam ar tomātu ripiņām...nākamais etaps ir šampinjoni, kas sagriezti kādās 4 daļās [tik pa priekšu izņeniet no burkacefāla] un tos vienmērīgi izbārsta pa virsu tomātiem...tad ķeramies pie majonēzes, ko bagātīgi pārlejam visam pāri, lai tā nosegtu, bet ne padarītu neredzamu visu to foršo:) Kad tas ir izdarīts, tad atliek tikai visu pārklāt ar sarīvētu sieru un: TADĀĀĀĀĀMMM - liekam iekšā jau uzsildītā cepeškrāsnī [grādus nezinu, bet gjau uz kādiem 250:D]...cepeškrāsnī cep minūtes 40, līdz siers ir seksīgi apbrūnējis...pasniedz ar vārītiem kartupeļiem [par salātiem domājat paši - profilā ir minēts, ka par drāzeņiem neinteresējamies, ja vien tur nav gaļa, citādi atstājam kazām:D]...katrā ziņā, garšo vienkārši debešķīgi un šķiet, ka īsti sačakarēt ar kādu lieku piedevu ar nevar [citējot Jāni: Ja nu vienīgi iemīžot tajā visā:D].
Katrā ziņā - es šobrīd knapi varu pakustēties, bet mums vēl ir puscepešpanna...HA!!!!!
P.S. Protams, nedrīkst aizmirst, ka gatavošanas procesā ir jādzer alus, ja tas netiek darīts, tad nekādu atbildību mēs neuzņemamies!