Angļu ganu pirāgs.
Taisīju pirmoreizi, bet dīvainā kārtā sanāca ļoti labs un garšīgs :D
Angļu ganu pirāgs.
Taisīju pirmoreizi, bet dīvainā kārtā sanāca ļoti labs un garšīgs :D
Burkāni
Kartupeļi
Sīpoli
Ķiploki
3 olas
Lielopu buljons (želejveidīgais).
Sarīvējam burkānus un metam uz sakarsētas pannas cepties.
Liekam klāt sīpolus un ķiplokus un turpinam cept.
Liekam vārīties kartupeļus
sacepam sīpolus, burkānus, ķiplokus, malto gaļu. Pievienojam nedaudz timiāna,sāli, piparis, tomātu pastas, 500 ml lielopa buljona. Kādu laiciņu pasautējam.
Kad gaļiņa gatava liekam cepamtraukā.
Šitais izskatās garšīgs... Cik esmu UK fabrikās pastrādājusi un staff shop'ā dažas reizes pirkusi kādus gatavos ēdienus, ieskaitot šito, intereses pēc pamēģināt, kā garšo, tad tur izvemties var no lielākās daļas... nesaprotu, kā angļiki tos mēslus ēd. Tieši tāpēc es maksimāli visu pati gatavoju kā gribu.
Vispār oriģinālā ganu pīrāgs tiek taisīts ar jēra gaļu, laucinieku pīrāgs - ar liellopa gaļu. Taču tā arī ir vienīgā atšķirība.
Es kā veģetāriete, protams, gaļu neliktu, bet vairāk dārzeņus, taču noteikti izmēģināšu, izskatās garšīgi.
Mhm, ganu pīrāgs. Labs, bet vēl gardāk, ja sieru sajauc ar rīvmaizi un tad to pārkaisa pa virsu, cep līdz veidojas zeltaina garoziņa.
Izskatās ļoti garšigs ēdiens, bet radās divi jautājumi:
1. Vai kartupeļus vārīji mizotus, tad pēc izskata to būs krietni mazāk nekā sīpolu.
2. Vai burkānus, sīpolus un ķiplokus cepot taukvielas nelietoji nekādas?
Hmmm, būs jāpamēģina veganizēt (aizstāt olas un gaļu ar kautko un citu buljonu) un izmēģināt šo *.*