Pabiju laukos un atradu ābolus :D
Mīklai:
1 ola
0,5 glāze piena
1 glāze milti
1/2 tējk. cepamais pulveris
2 ēdk. cukurs
Āboli
Pabiju laukos un atradu ābolus :D
Mīklai:
1 ola
0,5 glāze piena
1 glāze milti
1/2 tējk. cepamais pulveris
2 ēdk. cukurs
Āboli
Sajaucam cukuru, cepamo pulveri un olas
Pievienojam miltus un pienu
Sajaucam
Nomizojam ābolus, izgriežam serdi un sargiežam ripiņās
Iemērcam ābolu ripiņas mīklā
Un liekam uz pannas karstā eļļā
Apcepam no abām pusēm
Nosusinam uz salvetes
noteikti garšīgi, bet vienvārdsakot - ''how I want it to be vs. how it is'' :D
arī pagatavošanas veids īpatnējs. labāk par visu tomēr laikam ir pončiki ar kādu jāņogu vai ērkšķogu zapti, bet par centību plusi nāk tavā kasē :)
P.S. ak jā. šādās lietās vajag daudz, daudz vairāk eļļas, tad sanāks tiešām virtulis, nevis pankūka :)
atļaušo šo omītei pagatavot, pašam negribās bojāt ēdienu, kā nekā - laukos un omes gatavots - labākais !