Rudens-ābolu laiks.Ja vairs vēderā nelien svaigā veidā,var mēgināt ko uzcept,piemēram ābolu šarloti,kā arī iepriecienāt kādu ģimenes locekli ar gardumu.
Ābolu šarlote4
190
0
Autora bilde
Ābolu šogad ir maģiski daudz,ka nezin kur vairs tos likt,bet šodien,mums vajadzēs tikai piecus paskābus ābolus:)
Autora bilde
Receptei-
5 āboli
4 olas
1 glāze cukura
Krējums 150 ml
1 glāze miltu,kas ir sajaukta ar 1 tējkaroti sodas
Kanēlis vai vaniļas cukurs pēc garšas
Reklāma
Autora bilde
Vispirms saputot olas kopā ar cukuru un pēc tam pievienot krējumu,atkal saputot ar mikseri.Tad lēnam iesijājam miltus.Mīklai jāsanāk pašķidrai,kā 15 % krējumam.
Autora bilde
ieklājam veidnē capampapīru un sagriežam ābolus kubiciņos
Autora bilde
Pāri āboliem pārlejam sagatavoto masu.Tas ne kas,ja gadījumā āboli atsedzas,galvenais,vienmērīgi pārliet pāri.
Reklāma
Autora bilde
Cept 180* -25 minūtes apm.
Autora bilde
Iznākums:)Lai labi garšo gan lielam gan mazam.
Autora bilde
Un labu apetīti:)