Gardas marinādes receptes.
Lielajiem gaļēdājiem.
šo man jāsaglabā favorītos paldies zač
Gardas marinādes receptes.
Lielajiem gaļēdājiem.
Ja Tu visās marinādēs neliktu citronus,būtu pavisam jauki. Cik esmu taisījis un garšojis ciemos,nekur nav garšojis. Un ne tikai man vienam. Rūgts un nomāc absolūti visas citas garšas
galvenais ir laba gaļa- nevis "RIMI" "kakla karbonāde" par 2,50 kg... Labu gaļu var VISPĀR bez piedevām uzšmorēt- garšos izcili. Sūdīgai jāliek visādas piedevas, tad arī šašliks garšo pēc piedevām, nevis pēc gaļas...
Grillsezona Latvijā sākās vairāk kā pirms mēneša, bet izskatās, ka tik drīz arī nebeigsies. Es dodu priekšroku vistas filejas "sašlikam"
Kāda velna pēc tas citrons jāliek klāt???
Aizbrauc uz tirgu, izvēlies svaigāko, no zināma pārdevēja, rukša kakla karbonādi kādus 2 kg. Apmēram 1.5 kg sīpolu. tējkarote koriandra, kapāts svaigs baziliks, dilles, kinza, pipari, malts timiāns... sīpolus sagriez ripuļos, gaļu "šašlika gabalos", zaļbarību sakapā, visu KĀRTĪGI izmīci, atstāj uz stundiņu ievilkties un TIKAI pirms cepšanas iemaisi sāli un labu, karstumiturīgu eļļu! Gatavs!
šis nav copy paste? Es šo pagājšgad jau citā mājas lapā redzēju un pēc tām receptem gatavoju. Varu ieteikt brendija marinādē, tā ir super duper laba.