Recepte, pēc kuras pagatavot garšīgus kartupeļus. Saglabājiet to, lai nepazaudētu!
Sastāvdaļas:
Kartupeļi (vēlams jauni) - daudzums atkarīgs no ēdāju skaita;
Sāls - pēc garšas;
Garšvielas (karijs, oregano, pipari) - pēc garšas.
Pagatavošana:
1. Lai pagatavotu gardus kartupeļus ar mizu, tie vispirms ir kārtīgi jānomazgā.
2. Kad kartupeļi nomazgāti, sagrieziet tos 4 daļās.
3. Pievienojiet sāli un garšvielas, apslaciet ar saulespuķu eļļu.
4. Samaisiet, lai garšvielas kārtīgi pieķeras kartupeļiem.
5. Ieeļļojiet cepešpannu un lieciet kartupeļus uzkarsētā cepeškrāsnī. Cepiet 20 minūtes, 180°C karstumā.
6. Palieliniet temperatūru līdz 200-220 ° C un cepiet kartupeļus krāsnī vēl 20 minūtes. Pēc 20 minūtēm kartupeļi būs gatavi ēšanai.
Kartupeļi ir tikpat gardi kā sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos, bet bez liekām piedevām un krāsvielām.
LABU APETĪTI