Neticami garšīgi! Saldīgas un garšīgas zivju bumbiņas, kā arī krēmveida siera mērce - tas ir vienkārši garšīgi! Jūs varat gatavot porcijās vai lielā formā. Saglabājiet recepti.
Sastāvs:
Maltas zivis - 250 g
Sīpols - 1 gab.
Biezputru rīvmaize - 3-4 ēdamk. l
Krējums (30%) - 300 ml
Rīvēts siers - 50-100 g
Brokoļi (pēc izvēles) - pēc garšas
Sāls - pēc garšas
Baltie pipari - pēc garšas
Sagatavošana:
1. Zivju maliņā velciet vai ļoti smalki sakapiet mazu spuldzi. Pievienojiet cepeškrāsas cepumus (orientējiet pēc pildījuma blīvuma, ja tas ir nogulsnēts, ar mazu cepumu), sāli un baltajiem pipariem pēc garšas.
2. Neredziet kotletes (vērtība jāizvēlas atkarībā no formas apjoma, kuru jūs cepīsiet).
3. Sasmalciniet brokoļus mazos ziedkopos. Jūs varat iztikt bez brokoļiem.
4. Ievietojiet kotletes a la carte vai lielā formā un nosūtiet to cepeškrāsnī burtiski 5 minūtes 200 ° C temperatūrā, lai kotletes nedaudz satvertu.
5. Pagatavojiet mērci: ielieciet krējumu bļodā, pievienojiet rīvētu sieru, sāli, piparus pēc garšas.
6. Ņemiet cepeškrāsnī veidnes, ielieciet brokoļus starp kotletēm (ja nepieciešams).
7. Ielejiet kotletes ar mērci un nosūtiet uz krāsni 180-190 ° C temperatūrā vēl 20 minūtes.
LABU APETĪTI