local-stats-pixel fb-conv-api

termopasta maiņa laptopam (video)18

121 3

uzcepu video par diez gan aktuālu tēmu, zinu ka daudzi nemāk, un ir pat dzirdēti šausmu stāsti par datora nogalināšanu, tapēc uzcepu video, kā noris termo pastas maiņa.

kā datora izjaukšanas pamācība gan diez vai derēs, varbūt atsevišķiem gadījumiem, bet gandrīz katrs modelis jaucas savādāk, ļoti lielu daļu jājauc no augšas, noārdot praktiski visu, pat monitoru.

tīrot uz ātrumu bija mazliet zem 6 minūtēm, šeit gan mazliet ilgāk, jo bija paskaidrojumi.

ja ir interese, var uztaisīt vēl saistošus video par IT tēmu, vairāk HOW TO un DIY balstītus.

izmantotie materiāli: saspiests gaiss, termopasta, mazais philips skruvgriezis, salvete, ausu tīrāmais kociņš



121 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tu neesi no platā gala? :) Bet malacis, labs video! :)

3 0 atbildēt

Labs materiāls, bet vienīgi jā- tas, ka ir dažādi laptopi. Manējo jaizārda no visām malām, u ntikai pēdējais ir procis :)

1 0 atbildēt

manam stacionāram kompim nau mainīta tā pasta kopš nopirkšanas brīž. T.I. apmēram 7 gadi. ja speciālisti nau to mainijuši kad vedu manit videokarti un vell dažus sīkumus tad vrb janomaina. EWV kāds varētu būt iemesls tam kad ieslēdzu kompi un šis sāk nenormāli skaļi rūcēt,tas ir ventilātors bet putekļu nau un pēc brīža apklust. reāli ir tā ka kompi nevaru ieslēgt pa kluso :D

1 0 atbildēt

Visu cieņu, ka tev patīk ķimerēties varu tikai to atbalstīt.

Bet video doma ir aplama. Pirmkārt  termo pasta ir jāmaina ja esi mainījis komponenti kuras sasaistei ir nepieciešama pasta. Otrkārt kad uzspied to pastu tad vajag arī viņu izlīdzināt plānā kārtiņā tā lai nekas neiet pār malām.

1 0 atbildēt

Runājot par statisko elektrību, ne jau tikai ramu var izšaut, bet pilnībā jebkuru čipu, gan uz mātenes gan jebkur citur. Tāpēc pirms bāzt nagus pie iekšām, vajag pieskarties kaukam sazemētam, piemēram radiatoram, un ņemoties, nedīdīties pa beņķi. Drošības nolūkos procedūru ar radiatoru darba gaitā var atkārtot.

1 0 atbildēt

cool fucking story pankij emotion

1 0 atbildēt

Kāds modelis lapsim? Izskatās diez gan līdzīgs manam Acer Aspire 7750G. Pats, kad vēlējos atskrūvēt un nomainīt termopastu, pamocījos pamatīgi, jo nevarēju savam konkrētajam modelim atrast pamācību netā. Iepriekš man bija bēdīgi slavenais DV6000, kur klaviatūra skrūvējās no apakšas, bet šim datoram atradu dīvainību ar tām iespiežamajām tapiņām.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nu tu esi tāds ģēnijs, kā es tā neiedomājos, prosta atskrūvēt laptopu un ubāzt jaunu termopastu, psc, tagad būšu ģēnijs. emotion Laikam būs jāieliek video, kā nomainīt RAM. emotion

2 18 atbildēt