local-stats-pixel fb-conv-api

Štruntu plaukta prodžekts.60

893 4

Sveiki spoki, spociņi un savādāk domājošie spocekļi. Pa tik kā es te esmu pāris reizes nedaudz pasmādējis citu veikumus, tad nu pašam arī jāļaujas apcelšanai un blamāžai.

Man sieva jau krietni sen zāģeja mani, ka vaigot plauktu priemš maniem s*diem (tjipa datoru korpusi, plates, hārdi, vadi utt.) Protams veikalos neko īsti jēdzīgu vajadzīgos izmēros nopirkt nevar, tāpēc jātaisa pašam. Process nov no A līdz Z, jo sagataves jau ir sataisītas iepriekš.

« 1  2  3 »
893 4 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Ok. Peace.

1 0 atbildēt
17 avatars17

Resp par cenšanos

1 0 atbildēt

Smuks...

1 0 atbildēt

kopumā projekts tev ir sanācis ļoti labi. par kļūdām nesūdzēsimies. , jo tās pieļauj visi. Melnās skrūves eņģēm nemaz nav tas sliktākais risinājums.. sliktāk būtu ja tu iesistu tur naglas, vai vienreizlietojamās ķīnas skrūves emotion . ja skapī tev stāvēs pasmagas lietas... hmm hdd un visi tie tavi suuu nav smagi.. bet tomēr, nebaidies aizmugurē ieskrūvēt tāda paša biezuma saplāksni, jo godīgi sakot preskartons tiek likts aizmugurē tikai materiālu ekonomijas dēļ emotion veiksmi tev ideju realizēšanā turpmāk emotion

1 0 atbildēt

Labs. Dažas noderīgas idejas pasmēlos. Krāsa protams gaumes lieta. Pozitīvi, ka ir garāža un instrumenti. Pats meistaroju šaurā istabā.

1 0 atbildēt

nekāda vainaemotion Uz izstādi jau nav jāved.emotion

1 0 atbildēt

Vienmēr būs tādi, kuriem patiks, un tādi, kuriem nepatiks. Viennozīmīgi dodu plusu, jo ir patīkami redzēt, ka kāds kaut ko ņemās un ar savām rokām taisa emotion 

1 0 atbildēt

Izgaršoju rakstiņu, patika emotion   Lai labi stāv ! emotion  emotion

0 0 atbildēt

Man viņš nav priekš garažas, bet priekš mansarda ar aizveramām durvīm, lai nekas nerēgojas ārā.

0 0 atbildēt

Not bad emotion

0 0 atbildēt

Ja tu pats nekaunētos no sava komentāra tad tādus nerakstītu no kautkāda feika logina. Man drīzāk ir kauns ka dzīvoju vienā valstī ar tādiem tirliņiem kā tu.

Gribētos redzēt, ko vērtīgu tu esi sarakstījis, jeb tikai proti pļutīt komentāros ar kautkādu anonīmu loginu?

0 0 atbildēt

Tātad neko arī jēdzīgu neesi uzrakstījis un pat netaisies? Ja pats čurā tupus, tad nemāci puikām kā tas ir jādara stāvus.

0 0 atbildēt

Pagaidām es esmu tikai redzējis, ka tu māki tikai skaisti dirst. Kamēr nepierādīsi pretējo, tikmēr man tava tā saucamē kritika aizies tajā pašā vietā kur sasmērētais toletes papīrs.

0 0 atbildēt

A kas par skolotājiem? Otrās klases audzinātāja?

0 0 atbildēt

he he he.... kritizēt mēs visi protam.... emotion  Kritizētāji ir tikpat daudz darītāji, cik zāļu sievas botāniķi. Gudrinieks aradies, vēl Muhinam uzbraukt vajadzēja emotion  Parādi uz personīgā piemēra kā jāstrādā, tad padiskutēsim. Jebkuras runas, ja tās nav apstiprinātas ar reālu darbību, nav nekā vērtas.

0 0 atbildēt

Puišel, beidz te ar vīriem lauzties, samals Tevi, sakožļās un izspļaus emotion

0 0 atbildēt

viss, ko tajā skapī saskatu, ir growbox. emotion

0 0 atbildēt

Vaitbenzīna analogs - vaitspirta un benzīna maisījums?? Vai tomēr kļūdos?emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »