local-stats-pixel fb-conv-api

Radiotehnika S-70 augšāmcelšana 1. daļa (Papildināts ! )17

256 0

Labs rīts ! Tātad nesen savā īpašumā ieguvu diezgan bēdīgā stāvokli divas 70itnieces.
Tā kā summa par abām tumbām bija diezgan necīga tad nu nevarēju nepaņemt :D Pie tam vēl abas ir ejošā stāvoklī . Vienīgais ir vizuālais stāvoklis ... Tad nu vakar ķēros pie darba un sāku ar tumbu izjaukšanu .

Tumbas esot labu laiku nostāvējušas malkas šķūnī , tāpēc arī izskatās tā kā izskatās :D

Tad nu šodien pēc apmēram mēneša palēnas rušināšanās varu teikt, ka projekts iet uz noslēgumu :) Vēl protams ir šadi tādi sīkumi palikuši , bet tie tiks novērsti . Viena no problēmām ir iebūvētie pastiprinātāji, kuri man nu jau ir noriebušies ļoti , bet arī tā vairs nav neko liela problēma jo ir atrasts cilvēks, kas varētu palaist dzīvībā abus pastūžus :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
256 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Āķis lūpā,  nemiera gars dīda redzēt projekta turpinājumu ;) emotion

33 0 atbildēt

starp citu, S-70 izceļas visu RRR un ne tikai tumbu vidū, ka pie tik lielas jaudas viņas ir slēgtās akustikas, priekš kā viņai bij speciāls, patentēts skaļrunis ar difuzora gājiena devēju. visā visumā, tās sistēmas ideja ir tāda - kad skaļrunis saspiež vai izgrūž gaisu, mainās pretestība, kas jāparvar membrānai lai kustētos brīvi ( tādēl liek fāzu inventorus(caurumus) ) šājās tumbās devējs noķer membrānas kustības, un ja membrāna netiek līdzi elektriskajam signālam, tad viņš papildu tajā brīdī pastiprina signālu lai kustība notiktu analogi kā atvērtā tipa akustiskajās sistēmās. ja plates nav bojātas, ieteiktu atstāt to sistēmu, varētu 101pastiprinātāju aizstāt ar TDA vai labāk LM sērijas mikroshēmas gala pakāpi ( tai pat latgalītē pa 5cīti) un klausīties aktīvajā režīmā. tomēr tā sistēma ir kas unikāls.

12 0 atbildēt

Gaidu turpinājumu! emotion

10 0 atbildēt

Gaidu turpinājumu.....ar nepacietību

8 0 atbildēt

Mani nepārsist, pirms gadiem 6 apmēram, nopirku no viena omītes RRR S70 pilnīgi svaigas bez nevienas skrambiņas, pa latiem 20. ABAS! Viņas dēls gadus padsmit atpakaļ nopircis, nomiris, un tā viņai stāvēja mājās un kalpoja kā puķu plaukts. Tā nu man bija, diemžēl bija, labu labā manta, veiksmīgs pirkums!

Veiksmi projektā! 

6 0 atbildēt

vairāk šādu augšamcēlēju un tā mēs Latviju drīz vien augšuppacelsim! emotion

5 0 atbildēt

Cik tad piķoja abas kopā?

2 0 atbildēt

Viss jau skaisti un labiemotion

Bet es šaubos ka tām vecajām ar pelējumu apaugušajām tumbām būs laba kvalitāteemotion

4 4 atbildēt

TURPINAJUMU

0 0 atbildēt