local-stats-pixel fb-conv-api

Pavasara projektinsh, SILTUMNICA32

613 5

Ta ka bij pienacis pavasaris un veca siltumnicas bij slikta skata, savu bij jau nokalpojusi. Un vecamama dikti ludza, sanemos un keros pie darba.. Nu tad skatisimies ka man gaja..

613 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Nav slikti.

Es gan parasti taisu nedaudz slīpāku jumtu, lai ziemā sniegs slīd lejā un nesaplēš plēvi.

Veiksmīgā gadījumā, tad tā būda turās ilgi. Ir bijis - pat 4 gadi.

Lai noturētu sniega slodzi, taisu soli 'ribām' pa 60 cm.

Šogad izsecināju, ka ir prātīgi taisīt siltumnīcu izejot no nopērkamās plēvēs platuma izmēriem. 3, 6 ,9 ai 12 metri. Tātad, jumta un sienu garumam summāri jābūt 6 m vai juma daļai 6 un sienām 3, tātad kopā = 9 metri.

8 0 atbildēt

Labs mazdēls esi. emotion Nākamreiz piedomā pie pamatu iebetonēšanas, lai vējš neaizness.Vai akmeņus šobrīd piesien! emotion

6 0 atbildēt

Tev jānomaina niks uz Varītis emotionTā siltumnīca izskatās ļoooti labiemotionvarbūt tikai paštuko kko, lai vējš neaizpūš, ja uznāk riktīga vētra.

6 0 atbildēt

Jā bij viena tāda siltumnīca, kura bija paveca, un jau uz demolēšanas robežas.. Uznāca vējels tāds konkrēts, nākošajā rītā siltumnīcu atradām kokā. Laikam bail šamai palika. Tā kā iesaku vai nu iebetonēt, vai arī labāk iedzīt dažus pāļus zemē un piešaut siltumnīcu pie tiem.

5 0 atbildēt

Būs super raža. Par to pamatu stiprināšanu piekrītu. Iedzen zemē pa perimetru pāris trubas lai var noenkurot vissu būdu, citādi toč aizies pa gaisu. Pašam būda no trubām un polikarbonādi, pagājušajā rudens vētrā aizvēlās uz otru dārza malu. Par to ziemas sniegu gan neker krenķi, mums jau vairs ziemas kā tādas nav, spriežot pēc pēdējām ziemām.

emotion 

5 0 atbildēt

Malacītis, kādreiz noteikti gribēšu siltumnīcu, kad būs māja emotion būs špikeris kā sataisīt emotion

5 0 atbildēt

Malacisemotion lai labi aug, kas tiks sastaadiits!

5 0 atbildēt

Palasot komentārus es secinu , ka darbs ir labs bet rīt noplēsīsies plēve un vispār vējš visu aizpūtīs prom emotion

1 0 atbildēt

Visiem brēcējiem par pamatu iebetonēšanu varu atgādināt ka ja ir vēlme pamatus no betona, nepieciešams reģistrēt zemes grāmatā un būvēt tikai un vienīgi ar projektu. Tas viss ir diezgan liela pindzele ja siltumnīca ir domāta tikai priekš mazas tomātu/gurķīšu utt ražas audzēšanas

1 0 atbildēt

Tagad var mierīgi audzēt marihuānu emotion

1 0 atbildēt

Un cik dienas aizņēma šis glaunais projekts? emotion

1 0 atbildēt

pa lielu. ar to visu arī jātiek galā emotion es uzcēlu 2x3m - pietiek. un jifti es kokiem šoreiz nelaidu virsū..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Vajadzēs mātei dārzā arī uztaisīt,tikai drusku mazāku.
0 0 atbildēt

plēvi nedrīkst sist pie plikas, cietas, skabargainas koksnes! cik esmu mocījies ar sito veco nejēdzīgo sistēmu- katru gadu jāmaina jauna plēve - laiks nauda, čakarēti nervi- kam tas vajadzīgs. pirms 4 gadiem izdomāju paeksperimentēt un uzlikt tādu baltu mīkstu materiālu (kuru orģ izmanto liekot zem parketa)- kroč sagriez  garās strēmelēs, bet krietni platākas par brusiņām, un piemočī klāt ar labu skavojamo.

Šī sistēma ir pats labākais izgudrojums ever jo 4 gadi siltumnīca stāv krietni vējainākā vietā kā tās, kurām nebija tā mīkstā un viss joprojām turās un domāju vēl gadus 2 izturēs noteikti. Tādēļ uzklausi pieredzējušu cilvēku un nākamgad, kad mainīsi plēvi, uzmoči to mīksto starpā!

1 1 atbildēt

14... Tās nav vadziņas, bet gan dobes. lai būtu vadziņas tad tev tur ar arklu būtu jāiebrauc!!!

0 0 atbildēt

Es lieku armēto celtniecības plēvi, iztur pat ilgāk kā dažas koka detaļas, bet maitas kaķi kāpjot augšā uz jumta sildīties ar nagiem iecienītakos ceļus pārvērš par tīklu.

0 0 atbildēt

Ok laba doma, kautko palikshu apaksha..

0 0 atbildēt