local-stats-pixel fb-conv-api

Mēness kalendārs un skaistumkopšana1

Mēness kalendārs un skaistumkopšana

Mēness periodiski iet cauri visām 12 zodiaka zīmēm. Apmēram 2,5 dienas ir laiks, kad Mēness atrodas vienā zīmē. Atkarībā no zīmes tas parāda, cik spilgti izteiktas ir konkrētas emocijas, kā cilvēki reaģē, kāda ir pašsajūta un noskaņojums.

Lai sasniegtu maksimāli pozitīvu rezultātu, jebkuru kosmētisko procedūru ieteicams veikt, iepriekš ielūkojoties mēness kalendārā, lai noskaidrot, kad ir labvēlīgs laiks izvēlētajai manipulācijai.

Mēness fāzes ir augošs mēness, dilstošs mēness, pilnsmēness, pirmais ceturksnis, pēdējais ceturksnis.

Labvēlīgais un nelabvēlīgas laiks skaistumkopšanā

Labvēlīgais un nelabvēlīgas mēness kalendāra periodi populārāko skaistumkopšanas procedūru veikšanai. Pārējais laiks tiek uzskatīts par neitrālu.

Matu kopšana pēc mēness kalendāra

Dodoties uz frizētavu, mums parasti prātā jau ir izveidojies aptuvens priekšstats par to, kādu matu griezumu, sakārtojumu vai krāsu vēlamies. Dažkārt viss noris veiksmīgi un mēs esam apmierināti ar rezultātu, citkārt – rezultāti pārspēj visas cerības, bet reizēm – izejot no frizētavas, mēs esam šausmās un panikā, baidāmies pat skatīties uz sevi spogulī, lamājam un vainojam meistaru…, bet patiesībā par to, vai gājiens pie friziera būs veiksmīgs vai nē, ir atbildīgs mēness.

Mēness kalendārs var palīdzēt izvēlēties vislabāko laiku matu griešanai un kopšanai, lai saglabātu tos skaistus un veselus.

Matu griešana un frizūras veidošana

Vislabākais laiks matu griešanai :

augošs mēness, īpaši, ja mēness atrodas Lauvas (mati labāk augs un būs kuplāki) vai Jaunavas zīmēs; arī pilnmēness periods, izņemot pašu pilnmēness dienu; mēness Vērsī, Svaros.

Augošā mēnesī griezti mati ātrāk ataugs. Dilstošā - ataugs lēnāk un ilgāk saglabāsies matu griezums.
Mēness Dvīņu zīmē - matu griezums palīdzēs izskatīties jaunākai, bet mati var kļūt “nepaklausīgi”.
Mēness Ūdensvīrā - pat visparastākais matu griezums var izdoties ļoti ekstravagants un neparasts.

Kad mēness atrodas Vēža vai Zivju zīmēs, labāk ar matiem vispār neko nedarīt, ja iespējams, pat nemazgāt, jo šajā laikā mati kļūst jūtīgi pret jebkurām manipulācijām ar tiem un var sākt šķelties, kļūt trausli un sākt pastiprināti izkrist. Nav vēlams griezt matus, kad mēness iet caur Auna zīmi.

Matu krāsošana

Vislabāk matus krāsot augošā mēnesī – mati labāk uzsūks krāsu pigmentus, krāsa būs noturīgāka un spilgtāka. Mēness Svaru vai Dvīņu zīmēs – labvēlīgs laiks, lai krāsotu matus gaišos un blondos toņos. Mēness Vērsī, Jaunavā - tumšos un melnos toņos. Mēness Lauvā, Strēlniekā – kastaņkrāsa un rudie toņi.

Ja vēl nav īsti pārliecības, vai izvēlētā matu krāsa piestāvēs, nokrāsojiet sākumā matus dilstošā mēnesī – krāsa nebūs tik noturīga un ātrāk izmazgāsies.

Nelabvēlīgs laiks matu krāsošanai – mēness Skorpionā.

Ilgviļņi

Vislabvēlīgākais laiks ilgviļņu likšanai - mēness Jaunavā.

Neitrāls – mēness Vērsī, Svaros vai Strēlniekā gan augošā, gan dilstoša mēnesī.

Tie, kam parasti ilgviļņi iznāk “par vāju” var mēģināt likt ilgviļņus, kad mēness atrodasLauvas zīmē.

Nelabvēlīgs laiks – mēness Skorpionā vai Ūdensvīrā.

Matu kopšana

Barojošas, matus nostiprinošas maskas un procedūras vislabāko rezultātu dos tad, ja tiks veiktas augošā mēnesī Lauvas vai Jaunavas zīmēs. Attīrošas, matu taukainību samazinošas un pretblaugznu maskas vislabāk izmantot dilstoša mēness laikā (izņemot! dienas, kad mēness atrodas Vēža, Zivju vai Mežāža zīmēs). Matu pieaudzēšanu labāk veikt augošā mēnesī.

Nelabvēlīgie periodi frizētavas apmeklējumam:

2 dienas pirms un 2 dienas pēc jauna mēness iestāšanās, Čika laiks, mēness Vēža un Zivju zīmēs Ievērojiet Mēness kalendāra ieteikumus matu kopšanā, neapmeklējiet frizētavu nelabvēlīgajās dienās un jūsu “galvas rota” jums vienmēr sagādās prieku un patīkamas emocijas.

Raksts sagatavots, izmantojot Tava Pasaule.

18 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tava-pasaule.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kautkāds debīlisms.

Ticēt horoskopiem un mēness ietekmēm ir vispār alu cilvēka līmenī.

0 1 atbildēt