local-stats-pixel fb-conv-api

Mani daži ķēpājumi32

329 0

Zīmēšanu varu noteikti saukt par savu brīvā laika izklaidi un aizraušanos. Nekādās mākslas skolās neesmu mācījusies. Visus pati. Patīk zīmēt jau no bērnudārza. Te būd daži mani veci, veci ķēpājumi un daži arī netik veci. Ceru ka patiks ;) ;)

329 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Jupī atradu vēlvienu cilvēku ,kam nesanāk īpaši ēnošana un deguni,man japabeidz pēdējais darbs un es ielikšu spokos savus darbiņus arī! Turpini zimēt ,pameklē internetā kā zīmē degunus un kā ēno. Es tā mācījos ,jo es gāju kā skolas pulciņa RCHV(Rīgas Centra Humanitārajā Vidusskolā)  1 gadu ,tad aizgāju mācīties uz 6.vidusskolu 1 gadu arī tur nomācījos un pulciņā gāju pusgadu ,jo pēc pusgada uzzināju ,kad tāds eksistē un tad es atbraucu uz Vāciju un šeit nav skolā tādu pulciņu ,bet atsevišķi ,tā es sāku mācīties pati zimet ,bet man labāk patīk nozīmet ,kaut ko un tad pati piepušķot ,kautko klāt. + rakstam ielieku.

7 0 atbildēt

Mani ieteikumi:

Piestrādā pie ēnām, jo tām ir (jāatzīst) ļoti sliktas pārejas. Tev ir divu veidu ēnas: bālas, kas paliek mazāk bālas un tumšas, kas paliek mazāk tumšas, bet nav īsti pāreju no tumša uz gaišu. Labākas ēnas dotu telpiskumu, bet pašlaik darbi izskatas plakani, ja vēlies to iemācīties iesaku izmantot gandrīz nemanāmas kontūras un uzzīmēt darbu tā, lai redzi tikai ēnas, neredzot kontūras sapratīsi kur uzsvēr uz ēnām.

Pamācies arī zīmēt degunu no kādas pamācības (nav nemaz grūti) jo tev ar tiem ir problēmas vairākos darbos.

Tie tādi padomiņi, lai uzlabotu prasmes, tikai neņem pie sirds manu kritiku, jo es esmu kretīnisks pedants  emotion

5 0 atbildēt

4. Tam mazulim ir divas milzīgas astes, vai, kas tie dādi ir?!

emotion 

4 0 atbildēt
12 avatars12

Es iešu pie Tevis uz privātstundām emotion

3 1 atbildēt
Skaisti!
1 0 atbildēt
Tas zirgs ir vienkārši dievīgs ♥
1 0 atbildēt
17
0 0 atbildēt

Mona Līzu varētu uzzīmēt? Samaksātu emotion

0 0 atbildēt
Skaisti.
0 0 atbildēt

Ir ēnas un gaismas daļas, bet nav pašēnas, kas piešķirtu darbam apjomu. Vistumšākā vieta ir tur, kur gaisma satiekas ar ēnu. Un liekas, ka arī ar anatomiju, kaut kas nav labi. Tādi deformēti,saplacināti un saspiesti izskatās cilvēki, to sejas.

0 0 atbildēt

Tikai no bērnudārza? ES zīmējot suņus, kopš pirmo reizi paņēmu rokā pildspalvu. 

"Neesmu mācījusies mākslu skolās" ta tad nu sasniegums ar ko lepoties! Neviens normāls cilvēks nav mācījies mākslas skolās. Tai skaitā ES. 

   

Zirgs neglīts, cilvēki labi, suns tizls, supervaroņi izcili.

   
0 0 atbildēt
Smuki
0 0 atbildēt