Pārziežu ar sakultu olu un pārkaisu ar drupačām un ogām un cepenē iekšā.
Ogu pīrāgs gatavs, var uzkaisīt pūdercukuru un griezt drīkst padzisušu.
Pārziežu ar sakultu olu un pārkaisu ar drupačām un ogām un cepenē iekšā.
Ogu pīrāgs gatavs, var uzkaisīt pūdercukuru un griezt drīkst padzisušu.
Tik biezu pīrāgu uz plātiņas izcept nevar, jo sāk degt malas un vidus paliek neizcepies.
Uz plātiņas var izcept picu pusdienām
Man no visa šī vislabāk patika viena "mūžīgā" lieta, kas nebija rakstā pieminēta: "Daiļrades" galdauts, kas redzams fonā. Tāds pats raksts kā manai nozīmīšu sedziņai..
utalā, kas par verķiem!
man tieši tādai elektriskajai krasnij uzgāzās kkas smags un salocījās augšpuse
gan jau ka vēl darbojās
Kārtīga tehnika bija,ar 10kārtīgu rezervi! Vēl tagad metālu apstrādājam ar 60ajos ražotu virpu un frēzi!
Man no '80 gadiem saglabājusies elektriskā šašļiku cepamā krasniņa
(ar 2 sildelementiem, var uzcept 4 iesmus ar gaļu)
- strādā godam, pēdējo reiz sacepu pēc līgo palikušos šasļikus .. krāsniņai gadi 30-35...
Man Singers vēl no pagājušā gadsimta trīdesmitajiem gadiem šuj kā zīdu tā ādu bez problēmām un pletīzeris krievu no sešdesmitajiemarī vēl ierindā. Vēl ir vācu metāla virpa 1937 gada ap 3 tonnu svarā, ja vajag ko lielu un precīzu, tad tik ar to.
Jā, bija laiki, kad taisīja lietas, kuras var nodot lietošanai saviem pēctečiem.
Tagad vairs tā nav!