Brīdī kad mehāniski atkaulota vistas gaļa tavā cīsiņā izraisa vemšanas refleksu. Saproti ka ir laiks ķerties pie desu gatavošanas pašam. Pietiek ēst to Mendeļejeva tabulu ko zem nosaukuma "Desa" tirgo veikalā.
Brīdī kad mehāniski atkaulota vistas gaļa tavā cīsiņā izraisa vemšanas refleksu. Saproti ka ir laiks ķerties pie desu gatavošanas pašam. Pietiek ēst to Mendeļejeva tabulu ko zem nosaukuma "Desa" tirgo veikalā.
Tirgū iepērkam svaigu gaļiņu. Mierīgi var ņemt lētāko. Cūku vaidziņi un kāds liesāks pleca gabaliņš būs tieši laikā.
Te ir lielākais deficīts. Cūkas zarna. Agrāk bija dabūjamas maximā. Šoreiz izlīdzēja draugi.
Gaļu samaļam un pievienojam sāli, piparus, ķimenes, ķiplokus, katupeļu miltus.
Tad viss ir kārtīgi, kārtīgi jāsamaisa. Pagaršojam, pielabojam atkal pārmaisam. Varam pievienot ūdeni, lai vieglāk būtu sapildīt zarniņā.
Nācās uzmeistarot gaļasmašīnai īpašu pildīšanas uzgali.
Caurskalojam zarniņu.
Viss savās vietās. Mezgliņš uzsiets. Varam sākt.
Vēsā mierā pildām desu.
Kas var būt labāks, ja ne mājās gatavota desa. Tur vismaz kārtīga gaļa ir iekšā
Ļoti laba recepte, vēl labāk sanāk, ja izmanto aitas zarnas, ja labi pameklē tad Rīgas centrāltirgū var atrast. Varbūt vari padalīties gaļas masas proporcijās, tās ir diezgan svarīgas,lai sanāktu sulīgas un garšīgas desiņas.