local-stats-pixel

Kā grāmatu pārveidot par oriģinālu slēptuvi6

116 0

Pirmais solis šīs slepenās slēptuves izveidošanai ir vispiemērotākās grāmatas izvēlēšanās. Izvēloties pārliecinies, ka grāmata, kuru vēlies „pārveidot” tiešām ir Tava, nevis bibliotēkas vai aizlienēta no drauga. Es iesaku izvēlēties grāmatu, kas Tev tiešām nākotnē nebūs vajadzīga, vislabāk atrodi to un iegādājies kādā krāmu tirdziņā par simbolisku samaksu.

Pārliecinies, ka izvēlētā grāmata ir iesieta cietajos vākos, savādāk darbam vari nemaz neķerties klāt.

Vēl Tev būs nepieciešams:

Līme Trauks, kurā iepildīt līmes šķidrumu (es izvēlējos skārda kārbiņu, kurā glabā foto filmu) Nazis Ota līmes uzklāšanai Zīmulis vai pildspalva Lineāls vai jeb kas cits, kam ir taisna mala, kas nelokās

Izvēlies lapaspusi, kuru Tu vēlies griezt ārā kā pirmo (no kuras sāksies Tava slēptuve), bet pagaidām atstāj to neskartu (kāpēc tā, paskaidrošu tālākajā gaitā). Ja vien esi nolēmis pārveidot visu grāmatu par vienu lielu caurumu, tik un tā grāmatas pirmo lapaspusi pagaidām neaiztiec.

Tagad ņem līmi un samaisi to ar ūdeni. Proporcijas ņem tādas, lai līme kļūst pašķidra un to viegli varētu uzklāt uz lappušu malām. 50% ūdens uz 70% līmes (30% ūdens uz 50% līmes), manuprāt, ir vislabākā proporcija. Līdz pusei piepildīta filmas kārbiņa ar līmi bija pietiekoši manā gadījumā.

Reklāma
Reklāma
116 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Un šitādu atdot bibliotēkā emotion

16 0 atbildēt

Super ! emotion

2 0 atbildēt
Nu man jau patīk! :)
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
1 3 atbildēt