Šī kūka ir interesanta ar to, ka griezumā ir neparasti raiba. Daudzi ēdot interesējas kā tie raibumi tapuši. Ja kādu interesē ne tikai garša, bet arī izskats, būs īstā vieta kur ielūkoties. Te sīkumos neizklāstīšu recepti, bet gan praktisku knifiņu kā kūkas iekšpusi dabūt raibu. Redzēsi arī kā kūku vienkārši un glīti noformēt.
Isumā par saturu.
Kūkai ir trīs klasiskā biskvīta kārtas, katra no 2 vidēja lieluma olām. Vienu no kārtām var cept tumšu, kur daļa miltu aizvietoti ar kakao.
Divu gaišo biskvītu izraibināšanai sagatavoju vēl vienu klasiskā biskvīta mīklu no divām olām. Tai piejaucu iepriekš samaisītu masu no 2 ēdamk. trekna skāba krējuma ar 2 ēdamk. kakao un nažagalu dzer. sodas.
Tumšo masu pildu konditorejas maisā ar uzgali .
Pildījumam - vārītāis krēms no 500 gr piena, 1 olas, cukura, 2 ēdamk. ar kaudzi miltu,200 gr sviesta, kakao un garšvielām.
Brūkleņu ievārījums 500 gr.