local-stats-pixel fb-conv-api

Griežos pie visiem spokiem. Lūdzu izlasiet!41

273 0

Apdeits: 90 sejas vairogi nodoti Jelgavas slimnīcas galvenajam ārstam un galvenajai māsai.

Nākamās maskas top priekšs Ģintermuižas slimnīcas

Sveiki visiem spokiem! Es zinu, ka neesmu bijis aktīvs rakstu licējis kādu laiku. Bija savi darbi, problēmas, ģimenes dzīve. Šoreiz ne par to būs saruna!

Griežos pie visiem spokiem ar lielu lūgumu šajā epidēmijas un karantīnas periodā! Mēs ar sievu nepaspējām vēl piereģistrēt oficiāli savu uzņēmumu, kad sākās karantīna un visas problēmas ar COVID-19! Lūgums ir vienkāršs, mēs sākām izgatavot sejas maskas mūsu mediķiem, kas par spīti visam cīnās ar šo vīrusu un riskē ar savām veselībām. Līdz šim mēs tikām galā ar mūsu materiālu krājumiem, kas bija priekš mūsu biznesa! Bet dotajā momentā mums ir palikušas divas spoles tikai ar filamentu masku izgatavošanai, medicīnas darbinieku ir daudz, bet mēs spējam tik cik spējam. Ar smagu sirdi jāatzīst, ka sākam ciest sakāvi. Materiāli mums praktiski ir beigušies un lūdzam pēc jūsu atbalsta, kaut ar mazumiņu.

Nepieciešami ir materiāls PLA plastmasa 1,75mm gan priekš sejas masku rāmju printēšanas, gan arī caurspīdīgas plastikātu loksnes, kas kalpo kā aizsargstikls (Vāciņi iesiešanai). Tiešām lūdzam un ceram kaut uz maziņu, niecīgu atbalstu no spokiem! Vai ar materiāliem vai kaut dažus centus, novērtēsim jebkādu palīdzību! Valdībai sen jau ir vienalga uz parastajiem iedzīvotājiem, tāpat arī uz mediķiem viņiem ir nospļauties. Šajā brīdi es ceru, ka mēs atkal varam apvienoties un ar mazumiņu atbalstīt mūsu mediķus. No mūsu puses būs gan visas atskaites par materiāliem, gan arī skaits par to, cik viņas ir izgatavotas, un uz kurām slimnīcām ir nogādātas! Paldies tev, ja esi izlasījis līdz galam! Pateicamies katram no jums!

E-pasts informācijai un saziņai "menacelv2020@gmail.com".

LV53HABA0551046215586 Bruno Ence Maksajuma merkis- palidziba medikiem

273 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Sveiks, MUHIN!

Atceros Tevi no Spoku Pavāra atmaskošanas laikiem. Toreiz darbojies ļoti aktīvi. Prieks, ka šoreiz esi atradis veidu kā iesaistīties visai Latvijai vajadzīgā palīdzības pasākumā. Nav man pieejami nekādi noderīgi materiāli masku izgatavošanai, bet labprāt pabalstītu šo pasākumu, atlicinot kādu daļu no savas pensijas un pārskaitītu uz bankas kontu, ko darīsi zināmu. Aicinu spokus šo pasākumu atbalstīt!

12 0 atbildēt

Ko īsti jums vajag?

7 0 atbildēt

Labs dizains.

4 0 atbildēt

Lieldienas nosvinētas un Ģintermuižas slimnīcas iekšējā aptiekā nogādātas 50 maskas. Viņu vārdiem- Brīnumi notiek!

2 0 atbildēt

Arī Bauskas slimnīcai tika nodotas 76 maskas. Kur galvenā māsa bija ļoti priecīga par palīdzību

2 0 atbildēt

Iesaku pārorjentēties no 3D printēšanas un normaliem materiāliem.

1. dārgi

2. lēni

3. tas 3D printētais ātri lūst. ( info no ārstiem, mēs no citiem materiāliem daudz iztrīgakiem gatavojam viņiem )

Bet ideja apsveicama.

1 0 atbildēt

a jā laikam aizmirsu pateikt, ka medicinā ir aizliegts izmantot 3D printetu 🙂 Eiropas Direktiva

2 1 atbildēt