local-stats-pixel fb-conv-api

Dārza labumi šogad - (2018)14

166 0

Dārza labumi šogad - (2018)

Ar visu karstumu un sausumu šogad tomāti un paprika aug labi, protams, tomāti ir jāvēdini un nedrīkst pieļaut mitrumu, jo, tad strauji attīstās slimības kā arī jāuztur temperatūru virs 30 o-C, savādāk nobirst ziedi. Šogad notrāpīju ar baklažāniem, nopirku sēklas ar trīs dažādām šķirnēm- dažādās krāsas - mazie baklažāni, kas paredzēti arī aukstākām klimantam, bet sakarā ar šī gada laika man katru 3šo dienu ir kāds baklažāns , ko ēst. Vienīgi šogad nesadīgi loki no sīksīpoliņiem - laikam aizkalta, tad arī zirņus lielāko daļu apēda zemesvēži, bet sviesta pupiņas gan šogad aug labi un kaitēkļi arī nenograuza dīgļlapas uz lauka sētājam pupiņām. Gurķi arī īr , bet ļoti vēli tiku iesēti, tā kā tikai tagad sāk parādīties augļi tāpatas arī ķirbji, lai gan sakarā ar šīs vasaras karsto laiku diezgan veikli aug, atgūstot nokavētu. Arī ogas šogad ļoti daudz pēc iepriekšējā gada (2017), kad nosala ogu aizmetņi un ogu bija maz, tad šogad ērkšķogu bija pilni krūmi !

Ja nu kāds jautā , kur, tad bija pazudis Werkis2 ? Nekur nebiju pazudis vienkārši daudz darba, gadi nāk klāt un spēka paliek mazāk nu tā īr, kad ir lielummānija - 40 tomāti siltumnīca, 20 paprikas, 8 gurķi, 8 baklažāni, tad arā arī viskaut kas selerijas saknes, bietes, puravi, ķiploki (jau noņemti!) , burkāni u.tjpr !

« 1  2  3  4  5 »
166 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Tiešām laba raža, veiksmi Tev. emotion  emotion 

9 0 atbildēt

Vispirms paldies,ka ieliki šo saturīgo rakstu. Man te būs atkārtotii jāienāk un jāpriecājas.

Lai arī man burkānus un sīpolus nedēļas laikā nograuza tārpi, cukurzirņiem un avenēm šogad neviena tārpa. 

9 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Skatoties tomātu bildes pilnīgi jūtu to smaržu!  emotion 

4 0 atbildēt

10.bilde  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Izskatās, ka Tev ir Zaļie Pirkstiņi ...

4 0 atbildēt
Tev cūku pupas arī ir? Kārtīgi aug? Jo man pašvaki ar viņām ir. Un tie melnie tomātiņi, mmm ļoti garšīgi bet man viņi ir piķa melni.
2 0 atbildēt

Ak, buržujs! emotion Man tik šodien pirmais ķirstomāts nogatavojās... laikam gan dēļ tā, ka siltumnīcu pabeizu celt 1. jūnijā un stādus 2ajā izstādīju emotion Bet jā, šogad ir ražens gads, laiks ideāls, tik jaseko līdzi emotion

2 0 atbildēt

37. Kāds lielākais bumbuļu skaits vienā ķekarā ir bijis, protams, sīkajiem tomātiņiem. 

0 0 atbildēt
Kad rokas aug no pareizās vietas, un galva arī atrodas tur kur tai jāatrodas... Super!!!
0 0 atbildēt