local-stats-pixel fb-conv-api

DIY Skaterskirts-: )3

30 0

Uztaisi pati savus stilīgos skeiteru svārciņus ar paaugstināto jostas vietu. Tu būsi pārsteigta, cik tas ir vienkārši paveicams!

1. Kas tev būs vajadzīgs?

~1,5m audums Ziepju gabaliņš vai krītiņš Šķēres Kniepadatas Mērlente Rāvējslēdzējs

2. Kas jādara?

Pārloki audumu uz pusēm un atrodi tā viduspunktu. No tā ar mērlenti atzīmē svārku garumu un savieno šo punktu ar augšējo stūri puslokā, lai veidojas tāds kā ieapaļš trīsstūris.

3. Vidukļa rādiuss

Tagad tev jāizrēķina, kāds būs svārku vidukļa rādiuss. Ar mērlenti izmēri apkārtmēru vietai, uz kuras stāvēs svārki, ideāli būtu nedaudz virs nabas. Atceries veco labo, maģisko skaitli 3,14 (jeb Pī) un sareizini ar 2, tu iegūsti 6,28. Tagad savu vidukļa apkārtmēru izdali ar 6,28 un tu iegūsi vajadzīgo rādiusu. Piemēram, ja tavs viduklis ir 75cm, tad rādiuss būs 12.

Kad rādiuss iegūts, atzīmē to no vietas (tātad vidū), kur mērīšanu sāki iepriekš un atzīmē uz auduma pusapli ar vajadzīgo rādiusu. Izgriez to!

4. Ravējslēdzējs un jostiņa

Nu, re, svārki jau gandrīz gatavi. Tagad izgriez vietu rāvējslēdzējam un no tā paša auduma sagatavo jostiņu,

Tad ar kniepadatām piespraud jostiņu vajadzīgajā vietā, atstājot vietu rāvējslēdzējam, un ar šujmašīnu piešuj klāt. Kad tas izdarīts, iešuj rāvējslēdzēju un, ja vēlies, drošībai pievieno kādu āķīti.

5. The end

Beigās nošuj apakšmalu un svārki gatavi! :)

30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://SpotLight.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
Viduklī var likt arī gumiju un tad nevajadzēs neko daudz mērīt, uzvilkt būs vieglāk un svārkiem būs tādas kā krunkas, kas izskatīsies ļoti labi ;)
1 0 atbildēt

Lai es šito visu rēķinātu, nu nē, paldies !emotion

0 0 atbildēt

Nezinu kā citi, bet man patīk pašai kaut ko uztaisīt.

Piemēram, lai netērētu lieku naudu par biksēm, tā tautā dēvētajos "humpaļos" atrodu bikses, kam ir zema jostas vieta, un ja ir platie gali, tad atšuju, un bikses gatavas. Vairākas reizes tā esmu darijusi, un normāli nonēsājusi, nevis tērējusi nezin kādu naudu par parastām džīnām. Ja gribas ko stilīgāku, tad nošaurinu galus un uztaisu nedaudz tādus sabružātus, lai nāk ārā tie baltie diedziņi. Parasti visu daru pati, un nekādu problēmu... :)

0 0 atbildēt