local-stats-pixel fb-conv-api

Auto salona pogu apgaismojuma DIY5

262 0

Visiem zināms, ka japāņi/korejieši skaitās baigie inovatori u.t.t., taču mani pārsteidz tas, ka viņi savās naglu kastēs (ups, atavinojos - auto ) pat līdz 2000-to beigām salona un intrumentu paneļa apgasmojumā izmanto kvēlspuldzes....kuras izdeg . Vēl jo vairāk, ka iekš LV ir jābrauc ar tuvajām gaismām vai DRL ...tāpēc arī parasti deg salona pogas un paneļa apgaismojums....

Par cik maniem auto daudzu pogu apgaismojums nedaga , ķēros klāt pie nomaiņas. Jāatzīst, ka dažiem auto piedāvā nomainīt visu pogu, kas nav lēti. Šis vairāk attiecas uz Nissan, subaru, hyundai. u.c.

Es izdomāju likt LED, jo tie ir ilgmūžīgi, kā arī var manīt arī apgaismojuma toni ja vēlas....LED vajag obligāti rezistoru virknē - 680-1000 omi parasti der -lai darbotos no 12V un vajag sameklēt auto elektrisko shēmu - jo Led ir polaritāte atšķirībā no kvēlspuldzēm. Var izmantot SMD led, var lodēt led uz esošajām lampu ligzdām, bet man drošāk likās lodēt pa tiešo uz kontaktiem. Izmantoju 3mm soft white led, red un amber indikācijai. Var izmantot tikai baltos ar tām oem gumijas lampu cepurītēm.

Instrumenti - plāni mazi skrūvgrieži (vismaz 2 lai pogas izjauktu akurāti) , lodāmurs, pincete un biku taisnas rokas. galvenais jaucot ārā pogas nepazaudēt atsperes u.c. detaļas. Pašas pogas no paneļa viegli izņemas ar mazu skrūvgriezīti.

Nākošreiz pastāstīšu par paneļa ledizācju, bet tur būs grūtāk, ja gribēs vienmērīgu gaismu ko LED nevienmēr var nodrošināt....

262 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt