local-stats-pixel fb-conv-api

Anti stresa puķu pods15

116 0

Mājās puķu vairāk kā puķu podu, līdz ar to lietas labā vajadzēja kaut ko darīt. Nolēmu neiet vieglāko ceļu un izdomāju izveidot sava dizaina puķu podu. Ir gadījies iemēģināt roku podniecībā un sapratu, ka tas ir ļoti darba un laika ietilpīgs pasākums. Keramikā "undo" funkcija nedarbojas. Darbu nevar atjaunot no saglabāta faila. Māla veidojums ir vairākas dienas jāžāvē, jāved uz cepli, jāgaida, kamēr meistars apdedzinās un tad vēl glazēšana. Īsāk sakot man tas process galīgi nebija īss.

Pagajušo vasaru apzīmēju divas māla krūzes, kuras man kļuva visnotaļ mīļas. Tējas krūze joprojām ir, bet otra kafijas krūze izdomāja pamēģināt lidot. Bez kāda trieciena vai kādas slodzes. Vienkārši pateica:"Čau!" un viss. Man tik osiņa rokās palika. Lūzuma vietā bija redzams neliels defekts un dēļ tā mana krūze pa galam. Līdz ar to pašam veidot keramikas izstrādājumus interese mazinājās.

Man labāk patīk izmantot mūsdienīgāku veidu poda radīšanā, proti, kādu modelēšanas vai skulpturēšanas programmu un 3d printeri. 3d printētiem izstrādājumiem ir sava specifika. Modeli veido virtuāli. Process ir daudzkārt ātrāks un precīzāks kā veidojot no māla. Rūķīši to tavā vietā uztaisa - 3d izprintē. Masveida ražošanai 3d printēšana nav tas prātīgākais veids. Ja ir nepieciešams var uzprojektēt un izdrukāt formu, kuru izmantot keramikas izstrādājumu masveida štancēšanai.

Šis ir otrais vāzes variants. Pirmo variantu uztaisīju par plānu. Plānie varianti labi izskatās vāzēm vai gasismas ķermeņiem.

116 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Krūtis ir skaistas emotion

3 0 atbildēt

Super!!! Padalīsies ar STL? Arī tādu gribu!

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Pupu pods.
1 0 atbildēt

Kam anti stresa, kam - stresa pods!  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pie tevis var pasūtīt kādu detaļu izprintēt? Pupu pods gan tas nebūs emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt