local-stats-pixel fb-conv-api

3D drukātājs 4. daļa.26

297 0

http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/3D-drukatajs-1-dala/732349">3D drukātājs 1. daļa.

3D drukātājs 2. daļa.

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/3D-drukatajs-3dala/732787">3D drukātājs 3. daļa.

Atklājās, ka Z ass motoru darbības traucējumi slēpjas nepareizā spraudņa kontaktu izvietojumā. Neliela ķīniešu nolaidība var nākt par labu pieredzei. Brāķi var izlabot dažās minūtēs, bet lai to atklātu pagāja krietni vien vairāk laika. Viss process būtu vieglāks, ja ražotājs būtu pievienojis papildus instrukciju ar nosaukumu “kļūdu labojumi”. Neticās, ka pārdevējs nezin ar kādu defektu tas tirgo produktu.

Pieļauju domu, ka visā konkrētā pārdevēja 3D drukātāju A602 sērijā ir ieviesies tāds brāķis. Iespējams, ka tā vietā, lai pārdevējs novērstu kļūdu, tas printerim dod atlaidi ar cerību, ka pircējs ieliks pozitīvu vērtējumu jau paciņu saņemot. Neviens no pozitīva vērtējuma devējiem nav ielicis pārskatu ar līdz galam saliktu un notestētu printeri. Dotajam 3d printerim ir daudz dažādu nepilnību, kuras instrukcijas attēlos nav. Tas, iespējams, izskaidro kādēļ pie citiem pārdevējiem konkrētais printera modelis maksāt krietni dārgāk.

Galarezultāts atkarīgs no daudz dažādiem aspektiem - printera uzstādījumiem, slāņa biezuma, printēšanas ātruma, temperatūras, izejas materiāla, materiāla kvalitātes, mitruma utt. Uzstādot augstāku kvalitāti arī printēšanas ilgums ievērojami palielinās. Uz šī kuba izdrukāšanu, ne tajā labākajā kvalitātē, aizgāja 16 min.



297 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Izprintē vēl vienu printeri!

17 0 atbildēt

Izprintē ierociemotion

1 0 atbildēt

Izprintē kasteti emotion  Galā ar gaļas klapatāju,noderēs saimniecibā emotion emotion

1 0 atbildēt

Var daudz ko saimniecībā noderīgu izprintēt. Var izgatavot tādas lietas, kuras nevienā veikalā neatradīsi. Protams, lielākai daļai patērētāju 3D printers tāds nieks vien ir.

0 0 atbildēt

Izprintē man Putinu,lai vakarā pirms saldāka miega var iekaustīt emotion

1 1 atbildēt
Cik tad šis tev čainīzeros maksāja?
0 0 atbildēt

cik maksā plastmasa ko šis kausē? un vai rīgā vsp var nopirkt vai tikai sūtot no ārzemēm?

0 0 atbildēt

Pārbaudīju vai X ass motors darbojas Z ass motora vietā un tad salīdzināju motora vadu izvietojuma atšķirības.

0 0 atbildēt

Mums skolā daudz labāks - jaunāka versija emotion

0 0 atbildēt

Piekrītu, labāk nopirkt dārgāku un kvalitāti iegūt nekā lētāku un kvantitāti iegūt.

Tas pats Mass Portal latviešu printeris - maksā 3000€ tas ir dārgi, bet principā printeris ir ļoti labi nokonfigurēts, ļoti kluss, pietiekami kvalitatīvi printē pat lielākas lietas nekā mazus nieciņs, tādēļ pat ir iespējams atpelnīt printeri + materiāls 1kg maksā 32€ , tur šitādam nieciņam aiziet kādi 5-10 grami un izmaksas ir reāli 20-30 centi

0 0 atbildēt

Izskatās ļoti nekvalitatīvs un skaļš printeris, bet pa tiem pašiem 400€ domāju, ka neko labāku nevar dabūt neskaitot to, ka pats sūti un liec kopā atsevišķas detaļas..pat lētāk izmaksā, tikai jābūt galvai īstajā vietā emotion

0 0 atbildēt