local-stats-pixel fb-conv-api

Papīra hiacintes4

Diemžēl nevaru pievienot bildes. Bet centīšos paskaidrot.

Jums būs vajadzīgs:

Ja vēlaties 1 hiacinti:

1 zaļa aplikāciju papīra lapa, 1 pildspalvas serdenis, 1 aplikāciju papīra lapa (krāsa tāda, kādu gribat ziedu), līmes zīmulis, šķēres.

Ja 2:

1 zaļa aplikāciju papīra lapa, 1 pildspalvas serdenis, 1 vai 2 aplikāciju papīra lapas (krāsas tādas, kādus gribat ziedus, ja vienādās krāsās, ņemiet 1 lapu), līmes zīmulis, šķēres.

Ja 3:

1 zaļa aplikāciju papīra lapa, 1 pildspalvas serdenis, 1, 2 vai 3 aplikāciju papīra lapas (krāsas tādas, kādus gribat ziedus. Ja katru savādāku, 3, ja 2 vienā krāsā un trešo citā, 2, un, ja gribat visus vienādus, arī 2), līmes zīmulis, šķēres.

P.S. Papīru ņemiet A4.

Sākam!

1. No zaļās lapas nogrieziet apmēram 4-5 cm platu gabalu (gareniski, visā A4 lapas garumā) un no vienas puses nosmērējiet to visu ar līmi.

2. Slīpi stūrītī ielieciet pildspalvas serdeni un slīpi tiniet ap serdeni. Ja esat nonākuši līdz serdeņa galam, nekas, turpiniet tīt, līdz viss papīrs ir satīts. Tad izvelciet serdeni. Nu ir gatavs kātiņš.

3. Paņemiet citu lapu, krāsainu, vēlams kādā no tām krāsām, kādās var būt hiacintes zieds. Tad salociet to gareniski uz pusēm un pārgrieziet pa locījuma vietu.

4. Tad vienu no nogrieztajiem gabaliem atkal pārlociet gareniski uz pusēm. Tad grieziet, sākot no locījuma vietas un gandrīz līdz vietai, no kuras papīru var atvērt, atstājot apmēram centimetru līdz tai. Grieziet tā līdz pat otram lapas galam, starpā aptuveni 5 mm.

5. Atveriet lapu un apgrieziet to otrādi. Tā, lai locījums būtu uz augšu un veidotu tādu kā telti.

6. Vienu no nesagrieztajām malām nosmērējiet ar līmi. Tad abas malas saceliet uz augšu un salīmējiet kopā. Uzmanieties, lai nepielīmētu sagriezto daļu.

7. Nosmērējiet nesagriezto malu no vienas puses atkal ar līmi.

8. Nu paņemiet kātiņu un tiniet apkārt 3.-7. soļos darināto lapu. Sāciet no kātiņa, ar nesagriezto pusi uz leju.

9. Izgrieziet no pāri palikušās zaļās lapas garas, smailas lapiņas un pielīmējiet pie kātiņa.

Hiacinte gatava!

Ja uztaisīsiet trīs vai vairāk, varat uztaisīt tūtiņu no citas krāsas papīra (der arī parastais baltais rakstāmpapīrs) un ielikt tur hiacintes.

Šis ir jauks apsveikums

1) dzimšanas vai vārda dienā

2) Sieviešu dienā

3) Māmiņdienā

4) kādos citos svētkos

5) vienkārši, lai iepriecinātu!

14 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv