Ja vēlaties pagatavot kaut ko sarežģītāku par spageti gatavošanu, tad ir nepieciešamas noteiktas prasmes. Godīgi sakot, spageti gatavošanā ir zināmas nianses, par kurām mēs nezinājām.
12 labākie virtuves noslēpumi no bijušā restorāna darbinieka8
Bijušais restorāna darbinieks https://www.instagram.com/stoveandgarden/ atklāj virtuves un ēdiena gatavošanas viltības, tāpēc tagad būs nedaudz vieglāk.
Ja olā iekļūst čaumalas gabals, pirms izņemšanas samitriniet pirkstu.
Ja jūsu griešanas dēlītis ir ļoti slidens, novietojiet zem tā apakšas samitrinātu papīra dvieli.
Neizmetiet brokoļu kātu - sagrieziet to strēmelītēs un apcepiet ar eļļu un sojas mērci.
Lai tvaicētu garneles bez tvaicējamā katla, izmantojiet katlu ar vārošu ūdeni un novietojiet garneles virs folijas ar izveidotiem caurumiem.
Lai notecinātu spageti, ielieciet caurduri tieši katlā un pēc tam noteciniet.
Pirms sasaldēšanas gaļu vispirms ielieciet maisiņā un pēc tam ''atdauziet'' , nevis otrādi.
Lai avokado ilgāk saglabātos svaigs, griezto daļu ieziež ar citrona sulu un ietin pārtikas plēvē.
Gatavojot gaļu mīklā, vispirms iemērciet to nevis olā, bet miltos. Secība ir: milti-ola - rīvmaize.
Lai izspiestu citrona sulu bez sulu spiedes, izspiediet to ar knaiblēm.