local-stats-pixel fb-conv-api

Lāčplēša diena - toreiz viņi atteicās ieņemt ērto upura lomu.2

Aldis Gobzems

Lāčplēša diena.
Toreiz viņi atteicās ieņemt ērto upura lomu. Toreiz viņi parādīja, ka nebūs aitas, kuras kāds cits var cirpt. Toreiz viņi nesēdēja dīvānā un negaidīja uz citiem vai brīnumu. Toreiz viņi neburkšķēja virtuvē vai interneta komentāros, ka neko nevar. Toreiz viņi nedomāja, ka nekas jau mums nesanāks. Toreiz viņi nebaidījās pazaudēt darbu. Patiesībā toreiz viņi nebaidījās pazaudēt dzīvību. Toreiz viņi bija vienoti un garā stipri. Toreiz viņi nepadevās pie pirmās neveiksmes un cīnījās līdz galam. Toreiz viņi bija modušies un tāpēc neuzvarami.
Un šodien tas ir mūsu pienākums būt kā viņiem toreiz.
To arī novēlu. Neesi aita, kura ļauj sevi cirp. Neesi upuris, kurš izvēlas ciest. Nesēdi dīvānā un negaidi uz citiem. Esi kā viņi toreiz. Un Tu uzvarēsi tāpat kā uzvarēja viņi toreiz.

Padalies tālāk. Kas ir Jānis Zvērs? Neatkarīgs žurnālists vai Vienotības sponsoru stipendiāts? Kāpēc Jānis Zvērs taisa fake kompromatus par Aldi Gobzemu, bet stutē establišmentu un klusē par Kariņa kino Pioniera shēmām?
Jā, Jāni Zvēru jūs neatradīsiet KNAB partiju ziedotāju lapā, jo viņš pats saņem stipendiju no Vienotības sponsora!

Valsts prezidents Egils Levits, tiesiskuma eksperts un tautas (atvainojos, koalīcijas) prezidents, par mediķu algām - manis pēc varētu pieņemt likumu par labu laiku. Mūsu tiesiskuma eksperts laikam taisās rosināt grozījumus Satversmē, paredzot, kuri likumi ir pildāmi un kuri nē. Var jau uzreiz - paredzēt tieši, ka jāpilda tikai Kariņa koalīcijas likumi. Tiesiskuma kalngals un tautas, atvainojos, koalīcijas prezidents.

25 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Atkal kaut kāda politmotivēta mētāšanās ar sūdiem...  emotion 

Un pie tam nu brrrrriiiiesmīgi smagi "aiz ausīm pievilkta"...  emotion 

3 0 atbildēt

...Nav ko teikt. Kko vēl vēlējos, bet plusu esi pelnījis!

1 0 atbildēt