local-stats-pixel fb-conv-api

Kapēc Latvijas krievi šeit dzīvo?167

1338 30

Tātad sveiki visiem, kā jau dažs labs pamanīja aizvakar bija ielikt tiešam aizskaroš raksts par Latviju un tās tautu. Tapēc šodien gribu uzdot šeit dzīvojošajiem krieviem jautājumu! Ja jau mātē krievijā ir tik labi...Kāda velna pēc Jūs šeit vēl dzīvojat ? Kur viss ir slikti un visi Latvieši Jūs apspiež liekot Jums mācīties Latviešu valodu.

Vai vienkāršāk nav braukt atpakaļ uz Jūsu Putina valstību kur viss ir tik labi un skaisti ? Kapēc Jūs mokaties šeit ? Un Maskava nav tik tālu no Latvijas.

Tapēc mans jautājums ir! Kapēc Jūs vēl šeit dzīvojat ? Un kāpēc nebraucat uz zemi kur Jūs mīl ?

Bet protams arī Latvija gluži nav nepiekā vainīga, Visas šīs uzsturēšanās atļaujas, kas tiek tirgotas par 30Centiem kilogramā, kā arī reklāmas kurās piedāvā nopirkt īpašumu Lavijā un pretīm saņem pa velti, uzsturēšanās atļauju! Tas viss arī ir novedis pie tā ka, Latvijā dzīvojošie Krievi var atļauties ko vēlas: Izsmiet mūs, likt mums justies vainīgiem ka viņiem liek mācīties Latviešu valodu. Kā arī varbūt daudzi ir no Jums redzējuši vai dzirdējuši, ka Krievi atbraucot uz Latviju jūtās kā mājās, jo visur Veikalos,Bankās,Skolās,Bendārzos,Policijā utt runā viņu valodā Krieviski. Un tas arī noved pie tā ka visi Okupanti šeit jūtās kā mājās, viņus vienkārši nav kas aptur, kaut vai uz ielas Jums pienāk un uzsprasa cigareti Krieviski, puse uz reiz atbild Krieviski. Zinu daudzi šo rakstu lasot nodomās: "Ai autors tā pat tik vien runā un neko nedara" es nezinu vai tā ir, bet ja spēju izveidot šādu rakstu, tas jau nozīmē ka kaut ko daru lietas labā. Jā Latvijas valdība arī ir vainīga pusē no šiem "Sūd*em", bet tapēc mums ir jāiet balsot, lai tie idioti netiktu vairs atpakaļ, nezinu daudzi domā ka tā pat nav jēga.....bet ziniet ko ? Ir jēga, kamēr Tu kaut ko dari vienmēr būs jēga. Acerieties vienu: "Revulūcija ir katrs no Jums, Revulūcija nav lieta kas atnāk un visu izdara, katrs no Jums kas ir cilvēks ir tā Revulūcija". Tapēc mīlēs vismaz to kas mums vēl ir palicis, neļausim viņu "Statusam" mūs sabaidīt, kā arī varam sākt kaut vai ar to pašu mazumiņu, un katru reizi kad saucamās Urlas vai Krievi kaut vai prasīs to pašu cigareti atbildēsim Latviski. Nav jābaidās no tā ka dabūsit pa galvu jo atbildējāt Latviski, mūs sargā Latvijas Policija. Jā protams pats arī neesmu ideāls un neesmu Artusa vietā un nesēžu Valdības solā, bet tas nav priekš manis tā pat kā daudziem citiem, tapēc katram ir sava nozīme šinī pasaulē, un mūsu ir Sargāt Latviju.

Kā ? Tas lai paliek katram savā ziņā, galvenais ka Jūs ko darat.

Priecīgus Jums visiem svētkus. emotion

Vēlies palīdzēt ? Blaso! Par darbu jauniešiem bez Krievu valodas prasmēm!

https://manabalss.lv/jauniesu-diskriminacija-darba-tirgu/show

Lūdzu gaidu atbildes Komentāros:

1338 30 167 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 167

0/2000

domāju, ka neko diži ar šādiem rakstiem un pretestību neviens nepanāks. protams, es uzskatu, ka ir jāciena valsts valoda un pati valsts ( kas daudziem krieviem ir dzimtā pietam ), taču tā vēsturē ir iegājies jau vairākus gadsimtus, ka šeit dzīvo un noteikti dzīvos krievi. turklāt vēl viena lieta, ko es ļoti neatbalstu - kad '' nodirš '' par tautību ka tādu. ne jau visi krievu tautības cilvēki nonicina Latviju, ir arī daudzi sakarīgi un saprotoši, tādēļ, autor , izvēlies pareizāku vārdu, kā apzīmēt šos indivīdus. 

2 0 atbildēt

Ja visi krievu valodīgie aizbrauks no Latvijas - tad Latvija izjuks - emotion jau tagad valsts cīnās lai aizbraukušie brauc atpakaļ - Kādēļ - Atbilde ir vnk. ja nav nodokļu maksātāju tad valsts nevar pastāvēt - Un jums neliekas ka valdībā vajadzētu risināt ekonomiskos jautājumus, attīstīt ražošanu, lauksaimniecību utt. tā vietā lai nodarbotos ar iekšējo tautu kūdīšanu vienam pret otru - te rodas jautājums - kam tas ir izdevīgi - varbūt tas ir lai tauta vienkārši nedomā un tiktu novērsta no ekonomiskām problēmām un domātu par naidu --- un tanī pat laikā gatavojamies karam ar krieviju emotion emotion – tātad vinmēr domājam un meklējam kam tas ir izdevīgi lai Latvija būtu nabagi - nedomātu par sociālajie jautājumiem un smieklīgākais ir gatavotos karam ar Krieviju - atbildiet us šo jautājumu kam tas ir izdevīgi un visu sapratīsiet emotion

3 1 atbildēt
Okupantus ĀRĀ no Latvijas!
3 1 atbildēt

Tā tiek kurināts naids lai mēs neredzētu to kā mūsu "Draugi" mūs apzog... Mūs baida, novērš mūsu uzmanību no daudz svarīgākām problēmām... Piemēram tādām ka lai ārstētu bērnus musm ir jāgriežas Ziedot.lv.... Vai ka mēs esam zaudējuši pus miljonu iedzīvotāju...  Vai piemēram, Jauniešu bezdarbību un degradāciju..

Reāli cilvēki jūt kad kautkas nav kārtībā, tapēc arī sabiedrība ir tāda...

Nesen bija pētijums ASV, par karavīriem, tur tika veiktas pozitīvisma kampaņas, nodrošināti ļoti labi dzīves apstākļi karstajos punktops karojošajiem utt.. Kas notika?? tā pat bija vājprātīgi augsts pašnāvību līmenis, dezertējušo skaits , kā arī psihisko saslimšanu, Vairāk kā Vjetnamas karā.. Kapēc?

1 0 atbildēt
Kamēr latvieši nepārstās būt par mīkstčauļiem, bēgļiem, čīkustuļiem un dīvānā pirdējiem - nekas nemainīsies... Gandrīz visiem latviešiem ir tik grūti piecelt savu pieaudzēto pakaļu pie dīvāna, lai mainītu savu valsti. Erevānā uz ielām izgāja tūkstoši, jo gribēja pacelt cenas un rezultāts? Erevānas prezidents pateica, ka cenas necelšot, bet tauta joprojām protestē. Pie mums elektroenerģijas cenu kāpums atnāca mierīgi un bez stresa - pilns internets pieraudāts: kāda nekaunība, nelieši, vēl vairāk noplēš naudas... Nu apsveicu, turpiniet tikai raudāt internetā un gaidīt to labo burvi, kas atnāks un iegrozīs valdībai smadzenes... Nu viņiem no tiem interneta komentāriem ne silts, ne auksts - varu saderēt, ka sēž vakaros un tikai rēc, bet ja visa Latvijas tauta izietu ielās, tad Lembergam un Godmanim sirds apstātos un pa virsu vēl Āboltiņa uzkristu... Tāpat bija pikets par to, lai neielaiž melnos... 20 cilvēki, DIVDESMIT CILVĒKI, izgāja Doma laukumā un piketēja.. Zato viss internets piegaudots pilns, ka nedrīkst laist un lai spridzina laivas gaisā... Nu ko tie 20 cilvēki var izdarīt ibio ārā? Nē, lai pievienotos, lai izveidotu milzīgu pūli, atkal - viens izvelk kameru, bildē, cits tikai internetā raud.. Nu un ko jūs ar to gribat panākt? Neko taču nepanāks... Tāpēc jau krievi mūs izrīko kā tiem labpatīkas, tāpēc, ka zina, ka latviešu tauta ir VĀJA, internetu piedirsīs, bet uz ielām revolūciju taisīt - nē, tā jau nav mana daļa... Ptfu! Kauns man ir par šo tautu, goda vārds! Francijā un Vācijā desmitiem dūkstošiem izgāja uz ielām, lai protestētu pret musulmaņiem, kurus paši ielaida, bet TE! Latvijā - *** tev smaslom kāds izies uz ielām un protestēs.. Nu bet tā taču ir naturāla divkosība - jājūt līdzi savai valstij, tautai un paziņo par to internetā un piežvadzina ar draudīgiem komentāriem - varonis, bet lai reāli aizstāvētu savu valsti, tautu un pats savas intereses - oi nē, nē, nē... Man nav laika - jāaiziet uz veikalu desiņa jānopērk, sīci no bērnudārza jāizņem, oi, veļa arī negludināta, oi, miedziņš nāk, aiziešu pagulēt... Es par šito tautu vienkārši ***evaju, lai gan pats esmu tās satāvdaļa... Un nejau tauta vainīga, ka krieveļu te uz katra stūra miljons, bet Godmaņbanda un Lemberga hūte, kas 80. laida visus kam nebija slinkums atvilkties un teica, ka mūsu valstij tie atnesīs spožu nākotni... Nu i ko atnesa? Smirdoņu un vairāk neko... Tauta jau tajā laikā teica, ka labi nebūs un gāja uz ielām, bet Godmanim tak pie dirsas...
1 0 atbildēt
Cik tu so rakstu cilasi uz augsu katru nedelu un kurinasi vel naidu starp latviesiem kuri zina krievu valodu un tiem kuri nav iemacijusies to? Labak butu uzcepis kadu rakstu ar analizi par to kapec pasi latviesi negrib dzivot latvija un brauc prom uz arzemem un latviju sauc par latvarniju! emotion domaju tads raksts bus noderigaks un iespejams musu valstsviriem liks aizdomaties par notiekoso valsti! Bet pagaidam sis raksts nav nekas vairak ka naida kurinasana!
3 2 atbildēt
Autor, spriežot pēc kļūdām tekstos, pats arī neesi latvietis. Ko var činkstēt internetā par krievvalodīgajiem, uzsveru krievvalodīgie, jo ne visi kas te dzīvo ir krievi, izej laukā un pasaki kādam krievvalodīgajam, ka viņš tev nepatīk. Es pats esmu daudz kāvies un protestējis, bet tas ir tas pats kas pateikt mūsdienu jaunatnei lai alkoholu nelieto!
1 0 atbildēt
Ko tu te krievs uz revolūciju sauc? Atkal ceri, ka izdosies ukrainu v2.0 izveidot? Nesanāks. Drošības policijai es paziņoju par tevi, okupant.
2 1 atbildēt

Ņemot vērā šadus rakstus un komentārus, man šķiet latvieši jau paliek par aprobežotu glupu tautiņu. Man pēdējā laikā ļoti daudz nākas mēģināt sastrādāties ar latviešiem. Zini ko nedod dievs.  

1 0 atbildēt

Nevajag uzreiz visus krievus vienā maisā bāst. Man ir daudz krievu draugi kuri mācās latviešu skolās un zin latviešu valodu labāk nekā paši latvieši. Viņi visi ģimenē runā krieviski, bet ir patriotiskāki neka latvieši. Pajautā latviešu jaunietim ko viņs darīs pēc skolas, viņs atdbildēs ka dosies uz ārzemēm. Neaizstāvu krievus, bet visi krievi nav vienādi, tā pat kā visi latvieši nav vienādi, viss ir audzināšanā. Pārsvarā tie latvieši kuri nav pat runājuši un kontaktējušies ar krieviem tādas lietas runā. Es dzīvoju Jurmalā un Ķengaragā, daudzi krievi mācās latviešu skolā un ciena latviešu. Nevajag dēļ kaut kādiem bezsmadzeņu radījumiem kaut ko spriest. 

Ir stulbi krievi un ir stulbi latvieši, tā tas ir. 

1 0 atbildēt

Kartējais Naidu kurino'/sais rakstelis...

Uz Jautājumu kapēc Viņi šeit dzīvo ??  Varu atbildēt, tapēc ka viņu senči bija spiesti šeit ierasties, vai nu pēc pašu velmes vai nu pēc tā laika situācijas paŗvākties uz šejieni, tā pat kā mēs šobrīd pārvācamies uz Īrijām utt.. tā bija tā laika reālija... Piekrītu ka viņiem vajadzētu iemācīties valsts valodu utt. Un būsim objektīvi lielākā daļa Krievvalodīgo arī lieliski saprot Latviešu valdou..

Tu saki ka viņi mūs pazemo?!?! Man liekas ka Mēs paši sevi pazemojam, mēs esam brīva valsts jau 25 gadus, taču nekas vairāk, par bruģētiem gājējuceliņiem, milzīgi daudz izbraukušiem cilvēkiem, ar nabadzīgākās valsts statusu Eiropā, Zemi kas sen jau nepieder Valsts iedzīvotājiem, bet kautkādiem ārzemniekiem, UN tieši tā arī Uzturēšanās atļauju tirdzniecību..  Visiem šitiem Gheju praidiem un visādām citādām muļķībām.. Pastāsti man par ko mūs cienīt??

Lai kādu cienītu tam vispirms ir jāciena sevi un sava vēsture.. Mēs necienam ne sevi ne savu vēsturi, viss ko mēs daram ir tikai raudam, par to kā mēs esam cietuši un mocīti.. Pastāsti ko par šito visu teiktu Strēlnieciņi, kuri kaudzēm krita tīreļa purvos, starpcitu sitot vāciešu, kuri mūs drāza 700 gadus, kad tagad viņu iznīcinātāji lidinās mums virs galvas, Ko teiktu tie kuri krita Bermontiādes laikā, lai neielaistu svešas valsts karaspēku mūsu galvaspilsētā, kad tagad tur rulē ārzemju tanki, Ku teiktu tie nabagi kuri sapuva mūsu mežos gaidot 45 gadā palīdzību no mūsu Amerikāņu draugiem, un tā ari to nesagaidot, taču tagad mēs atkal laizam Amurikāņiem pakaļu...., Un Jā Ko lai saka tie kas stāvēja Barikādēs, par Brīvu Latviju, taču atkal tiek tirgotas Uzturēšanās atļaujas, izrādās ka Brīvi mēs nēsam jo ir jāklausa Eiropas regulām, pateicoties kurām musm ir jālikvidē viss, jāgriež kuģi utt...  

Un tagad pastāsti par ko mūs cienīt..?? Ja tu gribi lai tevi ciena, tad cieni pats sevi..

Uzrakstot šo rakstu Tu droši vien gribēji pasniegt sevi par mēmo patriotu, taču finālā tu esi nekas vairāk kā Akls Bļauris, kurš kā paklausīgs jērs iet Kredītu, šopinga un liberastu pajūgā, ikpalaigam izgrūžot no sevis pa tizlam blējienam, tipa jo domā ka tā ir brīvība.. A noslēpums ir ka Latvija nekad tā arī nav bijusi atjaunota, ir nomainījušies Okupanti....

1 1 atbildēt

Jus vel neesat satikusi POLUS...

0 0 atbildēt

cilvēki, nejaucat arī krievus ar krievvalodīgajiem

0 0 atbildēt

Situācija ir diezgan sarežģitāka, kā jums gribētos.

Kad rietumeiropas koloniālās impērijas sabruka, eiropieši atsauca atpakaļ savus ierēdņus,armiju un viņu ģimenes, bet kad sabruka padomju savienība, armiju tik pēc neilga laika atvilka,kā arī ierēdņu un armijas ģimenes leilākā daļa palika šeit pat. 

Tas viss ir ar mērķi ietekmēt Latvijas politisko un ekonomisko dzīvi, kad pienāks laiks tad atkal mūs iekļaus Krievijas teritorijā. 

Tas var notikt rīt, vai pēc 50 gadiem. 

0 0 atbildēt

Un pēc idejas, ne visi krievi, krievalodīgie ir okupanti. Lielākā daļa ir šeit dzimuši un auguši, kā latvieši . Viņu vecāki, vecvecāki varbūt ir tie saucamie "okupanti". 

Ne viss ir tā kā jums liekas. 

0 0 atbildēt

Man prieks par tevi. Tu esi tā dēvētais eiropas krievs, piedod, es nezinu precīzu apzīmēju , bet tie ir tie cilvēki,kas zina savas saknes, savu piederību ,kā arī ciena sevi, ģimeni un valstī kur dzīvo. Man ir šādi draugi, paziņas. Forši cilvēki, tādi paši ,kā ,mēs. ļoti gufri un daudz ko sasniedz.emotion

Bet ir tādi krievi, kas dzīvo latvijā ,kas dari tikai zaudējumus un briesma lietas. Tie sevi vairāk atsociē ar krieviju un psrs. Tas ir tikai tapēc, ka tādā kultūrā auguši un nav atraduši sev vietu šeit. Un cilvēki tādi kā ši raksta autors, tā uzreiz domā par visiem. Kas protams ir absurdi.

Kamēr vien necienīsim viens otru , tikmēr līdzās pastāvēšana nebūs iespējama. Un šis atiecas uz visiem, i latviešie, krieviem un citiem . emotion

0 0 atbildēt

šis raksts ir tīrākā naida kurināšana... latvijas ekonomikai ir dirsā, bet redz jāvelta sava enerģija lai taisītu rakstu par krieviem, kuri neprot runāt latviski. Izvērtējiet savas prioritātes pienācīgāk

1 1 atbildēt

Viena lietas ko daudzi nesaprot šeit, un es vēlos pievērst viņu uzmanību tam, ir tas, ka Esmu pārliecināts ka autors ar vārdu "krievs" ir domājis tos, kuri paši sevi par tādiem uzskata, neskatoties uz to, kas pasē rakstīts ! Daži Te nesaprot...

0 0 atbildēt
Uz Sibīriju visus kā vienu urālus.
0 0 atbildēt
Tie Krievi kas dzīvo LV un neprot Latviešu valodu saka ka viņi ir paši labākie ka Krievija ir visslabākā viņi nekad nebrauks uz savu mīļo Krieviju jo tur īstie krievi tādus durakus neieredz un nevelas sava valstī viņi viņus dauza un neieredz jo uzskata viņus ne par realiem Krieviem.Visi Latvijā dzīvojošie krievi slavina Putinu un visu parejo sistemu bet lai gan reali īstaja Krievijā atbalats putinam paliek mazaks un mazaks,mums deļ šiem parazītiem ir nepareizs priekštats par reālo Krieviju un tās iedzīvotājiem jo reāli krievijā dzīvojošie krievi ir daudz eiropeiskāki nekā krievi kas dzīvo Latvijā!Cik augsts intelekts ir cilvekam kad dzīvojot citā valstī nemak iemacities tās valsts valodu?un jautajums vai Latvieši ari nav daļēji paši vainīgi ka ja izdIrd sev pretī krievu uzreiz parmetas runat krieviski nevis runā ar viņu latviski?Kapec?pameğiniet kads atbildet viņiem angļu vai vācu valodā reakciji ir smieklīga
0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »