local-stats-pixel fb-conv-api

Kapēc Latvijas krievi šeit dzīvo?167

1338 30

Tātad sveiki visiem, kā jau dažs labs pamanīja aizvakar bija ielikt tiešam aizskaroš raksts par Latviju un tās tautu. Tapēc šodien gribu uzdot šeit dzīvojošajiem krieviem jautājumu! Ja jau mātē krievijā ir tik labi...Kāda velna pēc Jūs šeit vēl dzīvojat ? Kur viss ir slikti un visi Latvieši Jūs apspiež liekot Jums mācīties Latviešu valodu.

Vai vienkāršāk nav braukt atpakaļ uz Jūsu Putina valstību kur viss ir tik labi un skaisti ? Kapēc Jūs mokaties šeit ? Un Maskava nav tik tālu no Latvijas.

Tapēc mans jautājums ir! Kapēc Jūs vēl šeit dzīvojat ? Un kāpēc nebraucat uz zemi kur Jūs mīl ?

Bet protams arī Latvija gluži nav nepiekā vainīga, Visas šīs uzsturēšanās atļaujas, kas tiek tirgotas par 30Centiem kilogramā, kā arī reklāmas kurās piedāvā nopirkt īpašumu Lavijā un pretīm saņem pa velti, uzsturēšanās atļauju! Tas viss arī ir novedis pie tā ka, Latvijā dzīvojošie Krievi var atļauties ko vēlas: Izsmiet mūs, likt mums justies vainīgiem ka viņiem liek mācīties Latviešu valodu. Kā arī varbūt daudzi ir no Jums redzējuši vai dzirdējuši, ka Krievi atbraucot uz Latviju jūtās kā mājās, jo visur Veikalos,Bankās,Skolās,Bendārzos,Policijā utt runā viņu valodā Krieviski. Un tas arī noved pie tā ka visi Okupanti šeit jūtās kā mājās, viņus vienkārši nav kas aptur, kaut vai uz ielas Jums pienāk un uzsprasa cigareti Krieviski, puse uz reiz atbild Krieviski. Zinu daudzi šo rakstu lasot nodomās: "Ai autors tā pat tik vien runā un neko nedara" es nezinu vai tā ir, bet ja spēju izveidot šādu rakstu, tas jau nozīmē ka kaut ko daru lietas labā. Jā Latvijas valdība arī ir vainīga pusē no šiem "Sūd*em", bet tapēc mums ir jāiet balsot, lai tie idioti netiktu vairs atpakaļ, nezinu daudzi domā ka tā pat nav jēga.....bet ziniet ko ? Ir jēga, kamēr Tu kaut ko dari vienmēr būs jēga. Acerieties vienu: "Revulūcija ir katrs no Jums, Revulūcija nav lieta kas atnāk un visu izdara, katrs no Jums kas ir cilvēks ir tā Revulūcija". Tapēc mīlēs vismaz to kas mums vēl ir palicis, neļausim viņu "Statusam" mūs sabaidīt, kā arī varam sākt kaut vai ar to pašu mazumiņu, un katru reizi kad saucamās Urlas vai Krievi kaut vai prasīs to pašu cigareti atbildēsim Latviski. Nav jābaidās no tā ka dabūsit pa galvu jo atbildējāt Latviski, mūs sargā Latvijas Policija. Jā protams pats arī neesmu ideāls un neesmu Artusa vietā un nesēžu Valdības solā, bet tas nav priekš manis tā pat kā daudziem citiem, tapēc katram ir sava nozīme šinī pasaulē, un mūsu ir Sargāt Latviju.

Kā ? Tas lai paliek katram savā ziņā, galvenais ka Jūs ko darat.

Priecīgus Jums visiem svētkus. emotion

Vēlies palīdzēt ? Blaso! Par darbu jauniešiem bez Krievu valodas prasmēm!

https://manabalss.lv/jauniesu-diskriminacija-darba-tirgu/show

Lūdzu gaidu atbildes Komentāros:

1338 30 167 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 167

0/2000
Es atbildēju, bet latviski. Problēma bija tā, ka viņš pat nesaprata. Cieņai nav jābūt tikai latvietim pret krievu, bet arī otrādāk. Ja esi tāda krievumīle, tad nelasi patriotiskus rakstus, jo šos rakstus komentēs daudz savu zemi un valodas mīloši cilvēki, kuri neuzskata, ka cieņa pret līdzcilvēku nozīmē aizmirst jebkādus principus, piemēram, pašvērtējums kā latvietim.
3 0 atbildēt

viņi visi smird, bezsmadzeņu radības

3 0 atbildēt
Rīga vai tad nesāka vākt parakstus par Latvijas Republikas pievienošanos krievijas federācijai (Jā, mazie sākumburti ir speciāli!!!)? Ja tā, tad satiekot to, kurš vāc tos parakstus, viņam riktīgi ielikt pa muti. Lai neceļas, lai pielec!
3 0 atbildēt

Gribēju parakstīt , bet man ir citadele emotion

2 0 atbildēt

Drukas kļūda.

2 0 atbildēt
Pietiek jau štrundelēt tikai pa pogām un pamēģini beidzot padomāt ar galvu
2 0 atbildēt
Pilniigi piekriitu... emotion
2 0 atbildēt
Nevis izrādīties, bet laipni paskaidrot, kurā valstī viņš atrodas, nu tā, lai nebūtu pārpratumu citur aizejot. Varbūt nomaldījies no Krievijas netīšām, palīdzēju saprast kļūdu un tikt atpakaļ.
2 0 atbildēt

Sāc ar to, ka saproti kāda ir starpība starp valdību, kuru tu šeit tik ļoti piemini un Saeimu.

2. Kur problēma iemācīties krievu valodu?

Ko tev dos, ja pēkšņi visi aizbrauks uz to Maskavu vai kur tu viņus tur gribi sūtīt. Dzīvosim tukšā valstī? Viņi te ir dzīvojuši gadsimtiem ilgi, samierinies, ar naidu neko nepanāksi.

2 0 atbildēt

Viņi ir šeit jo šeit ir labāk kā krievijā. 

Viņi nebrauc atpakaļ jo turviņus ienīst daudz vairāk kā šeit. Īstam krievam baltijas jaukteņi ir kā ēbreji hitleram. 

2 0 atbildēt

Par tādu runāšu tev katorgas darbus uz 10 gadiem!!!

 

2 0 atbildēt

Gramatika, gramatika....emotionemotionemotion Kāpēc tie lielie burti tik daudz?

2 0 atbildēt

ne pa tēmu, bet kāpēc ka KRIEVU nosauc par KRIEVU skaļi, šie parasti apvainojas vai bļauj kko par nacistiem, bet kad krievs sauc LATVIETI par gancu, latish utt. tas ir normāli viņu skatījumā. 

Arī es pazīstu daudzus Krievus un tie ir ļoti sakarīgi cilvēki

To visiem urlām un krievu pabirām Latvijā- nekur nebrauciet, palieciet te pat, citādāk nebūs pa brīvdienām ko darīt, tagad vismaz var urlas paklapēt

2 0 atbildēt

Kas maizīti par hļebu sauc no latvijas tam jāaizbrauc!!

2 0 atbildēt

Baigi smieklīgi, ka krievi pašpasludinājuši 9. maiju par Uzvaras dienu, neskatoties uz to, ka tajā laikā karoja visa pasaule. Karš kurš beidzas ar "uzvarētāju" un "zaudētāju" ir karš, kurš vēl nav izkarots!  emotion

2 0 atbildēt

Brīva un demokrātiska, tapēc ir likumi kuri jāievēro un ja tie ir pārkāpti , tad ir tiesības dzēst.

Cilvēka brīvība ir tik liela ,lai tā nebojātu citu brīvību.

2 0 atbildēt

Man personiski nav iebildumi pret krieviem, man būs iebilduma- ja daži no viņiem šeit taisīs Krievijas "filiāli" uz Latvijas rēķina. 

2 0 atbildēt
Acerieties? Revulūcija? Pats neesi krievs, ka nemāki tik vienkāršus vārdus pareizi uzrakstīt?
2 0 atbildēt

domāju, ka neko diži ar šādiem rakstiem un pretestību neviens nepanāks. protams, es uzskatu, ka ir jāciena valsts valoda un pati valsts ( kas daudziem krieviem ir dzimtā pietam ), taču tā vēsturē ir iegājies jau vairākus gadsimtus, ka šeit dzīvo un noteikti dzīvos krievi. turklāt vēl viena lieta, ko es ļoti neatbalstu - kad '' nodirš '' par tautību ka tādu. ne jau visi krievu tautības cilvēki nonicina Latviju, ir arī daudzi sakarīgi un saprotoši, tādēļ, autor , izvēlies pareizāku vārdu, kā apzīmēt šos indivīdus. 

2 0 atbildēt

Ja visi krievu valodīgie aizbrauks no Latvijas - tad Latvija izjuks - emotion jau tagad valsts cīnās lai aizbraukušie brauc atpakaļ - Kādēļ - Atbilde ir vnk. ja nav nodokļu maksātāju tad valsts nevar pastāvēt - Un jums neliekas ka valdībā vajadzētu risināt ekonomiskos jautājumus, attīstīt ražošanu, lauksaimniecību utt. tā vietā lai nodarbotos ar iekšējo tautu kūdīšanu vienam pret otru - te rodas jautājums - kam tas ir izdevīgi - varbūt tas ir lai tauta vienkārši nedomā un tiktu novērsta no ekonomiskām problēmām un domātu par naidu --- un tanī pat laikā gatavojamies karam ar krieviju emotion emotion – tātad vinmēr domājam un meklējam kam tas ir izdevīgi lai Latvija būtu nabagi - nedomātu par sociālajie jautājumiem un smieklīgākais ir gatavotos karam ar Krieviju - atbildiet us šo jautājumu kam tas ir izdevīgi un visu sapratīsiet emotion

3 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »