local-stats-pixel fb-conv-api

policija PAR meteorītu?34

104 10

Šodien Cēsīs pie Super Netto ap 15.45 pamanīju pašvaldības policijas busiņu, kas bija novietots pie dzeltenās līnijas (nav atļauts apstāties). Nodomāju, ka veikalā kāds pārkāpums un nepievērsu uzmanību, līdz redzēju, ka pašvaldības policijas formā tērpts cilvēks sēž tele2 apkalpošanas centrā un pilda kaut kādu papīru. Sīkāk neredzēju, bet diez vai tas bija kāds pārkāpuma protokols. Vairāk aizdomas, ka policists kārtoja savas privātās darīšanas, konkrēti meteorītu, kurš tik ļoti uzmeta valsts iestādes. Man gan pretenzijas pret šādu rīcību ir tāpēc, ka pašvaldības policija Cēsīs ir visai acīga uz sodīšanu par stāvēšanu neatļautās vietās, bet kā paši rāda piemēru?

104 10 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

nu tak ceesiis mentiem vispaar pohuj cela noteikumi :D neesmu redzeejis ka kaads kko kkad ieveero :D

10 0 atbildēt
epg avatarsepg

nu vispār ceļu satiksmes noteikumos ir skaidri pateikts, ka stāvēšanas noteikumus drīkst pārkāpt operatīvais transportlīdzeklis šādos gadījumos:

 

42. Operatīvie transportlīdzekļi drīkst piedalīties ceļu satiksmē, tikai pildot neatliekamus dienesta uzdevumus, lai: 42.1. glābtu cilvēka dzīvību, materiālās vērtības vai novērstu personai smagus veselības traucējumus un kaitējumu videi; 42.2. novērstu draudus sabiedriskajai drošībai un kārtībai (arī braucot uz noziedzīga nodarījuma (notikuma) vietu); 42.3. sekotu no operatīvā transportlīdzekļa bēgošai personai; 42.4. pārvadātu materiālās vērtības sevišķi lielos apmēros; 42.5. pavadītu citus transportlīdzekļus (kolonnas); 42.6. nodrošinātu aizsargājamās amatpersonas drošu un netraucētu pārvietošanos.

 

kas jūsuprāt tika veikts Tele2 birojā? :)

6 0 atbildēt

Stulbums kape es negaju gar super geto.. Butu redzejis.. :(

Saiziigi....

4 0 atbildēt

Operatīvais transporta līdzeklis - mehāniskais transporta līdzeklis, kurš piedalās ceļu satiksmē ar ieslēgtu mirgojošu zilu (sarkanu) bākuguni un noteiktu skaņas signālu.

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz jauki komentāru " 46 Iedegtai mirgojošai zilai bākugunij bez ie... " tātad - ko no šī viņi darīja Tele2 veikalā:

"To var izmantot, brīdinot par nelaimes gadījumu (ceļu satiksmes negadījumu u.tml.), kā arī pavadot transportlīdzekli (kolonnu)."

 

???

3 0 atbildēt

atbildot uz Anonīms komentāru " vnk inkasātori jus lox " inkasatoriem, šķiet ,bija busiņi ar pelēku strīpu -.-

3 0 atbildēt

atbildot uz Anonīms komentāru " vnk inkasātori jus lox " Cesis menti naw inkasotori! to darbinu dara apsargi.. :P

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

un vispār, varbūt tā mašīna brauc, nevis stāv :))

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Suspect komentāru " ja bākugunis deg, var stāvēt arī uz ietves. ... " nemānies, var būt tikai dzeltena svītra bez zīmes :)

 

314.22. 943.ceļa apzīmējums - nepārtraukta dzeltena līnija uz brauktuves malas vai apmales - apzīmē ceļa posmus, kur transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt aizliegts. Lieto patstāvīgi vai kopā ar 326.zīmi;

2 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nu vispār ceļu satiksmes noteikumos ir skaidr... " Mos tele2 aplaupija un taveikalniece sniedza lieciibu ko vina redzeja un ko ne kas pazudis kas ne..> TA ar var but! Jo nu tagad ir diz kibele Latvija.. Un es domaju kad tagad biezi tadas lietas bus.. Un ir... Jo nu kads nofini telefonu un pardod un dabuj naudiinu... ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " Bildē var redzēt ka ir ieslēgta bākugunis, lī... "  

džekiņam neliels Failes ar to neatļauto stāvēšanu :D

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz niks komentāru " Iteresanti, kur filmētājs šeit redz dzelteno ... " a tu kur redzi kko filmētu? :)

2 0 atbildēt

Jaa jaa,Ceesis baigie zarazas strada,pashi pat paalii pie stuures brauc,parkojas kur grib a mani par nr apgaismojumu izdraateeja! emotion

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz GNOM komentāru " vai vai vai atradies tu pareizais vini strada... " mēs viņus dzenam strādāt policijā par minimālo algu? ja nespēj godprātīgi pildīta savus pienākumus, lai PN :)

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz GNOM komentāru " kaa man besi sitie raksti!!!policists ir para... " nav parasts cilvēks, bet valsts amatpersona, tāpēc daudz vairāk pienākumu ir šai personai, nevis tikai tiesības darīt, kas vien ienāk prātā :)

2 0 atbildēt

Tiesta bak ugunis ir ieslegtas tad vini stawet var kur griib.. :P

Un ta pat vien nekas nenotiek.. :P

 

JA es saktu fantazet tad mos ir tele2 aplaupiits... xD

1 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " Bildē var redzēt ka ir ieslēgta bākugunis, lī... " gan jau pec numura un tele2 papiriem var noskaidrot, ko jams tur darija. ja kadam to vajag..

1 0 atbildēt

atbildot uz TooGood komentāru " Nu, ja vinjam ir iesleegtas sireenas tad vinj... " un kartot privatas darishanas? emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz TooGood komentāru " Nu, ja vinjam ir iesleegtas sireenas tad vinj... " newajag nekadas sirenas... :D

Winam vajag tikai bakugunis un tad vins var stawet kur griib.. xD

1 0 atbildēt

senci noštrāfēja, ka stāvēja pirms pārejas 4.89 metri (nevis 5 m kā prasīts).

0 0 atbildēt