local-stats-pixel fb-conv-api

policija PAR meteorītu?34

104 10

Šodien Cēsīs pie Super Netto ap 15.45 pamanīju pašvaldības policijas busiņu, kas bija novietots pie dzeltenās līnijas (nav atļauts apstāties). Nodomāju, ka veikalā kāds pārkāpums un nepievērsu uzmanību, līdz redzēju, ka pašvaldības policijas formā tērpts cilvēks sēž tele2 apkalpošanas centrā un pilda kaut kādu papīru. Sīkāk neredzēju, bet diez vai tas bija kāds pārkāpuma protokols. Vairāk aizdomas, ka policists kārtoja savas privātās darīšanas, konkrēti meteorītu, kurš tik ļoti uzmeta valsts iestādes. Man gan pretenzijas pret šādu rīcību ir tāpēc, ka pašvaldības policija Cēsīs ir visai acīga uz sodīšanu par stāvēšanu neatļautās vietās, bet kā paši rāda piemēru?

104 10 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

senci noštrāfēja, ka stāvēja pirms pārejas 4.89 metri (nevis 5 m kā prasīts).

0 0 atbildēt

atbildot uz kikinja26 komentāru " Jaa jaa,Ceesis baigie zarazas strada,pashi pa... " es reiz redzēju kā brauca un pļāpāja pa tel un, pēc sejas izteiksmes spriežot, tā neizskatījās pēc dienesta sarunas emotion

0 0 atbildēt

nu nezinu.

0 0 atbildēt

atbildot uz GNOM komentāru " kaa man besi sitie raksti!!!policists ir para... " Par cik mentam ir tiesības sodīt citus par pārkāpumiem, tad viņam ir jārada paraugs sabiedrībai. Tas ir slikts ments, kas pārkāpj noteikumus un nav tiesīgs būt ments.. Šeit autors raksta, ka ments bijis tele2 ofisā. Ļoti daudz ir redzēts, kā viņi pārkāpj. Vajadzētu šādus gadījumus fiksēt vairāk.

0 0 atbildēt

ja bākugunis deg, var stāvēt arī uz ietves.

un dzelenā līnija neaizliedz stāvēt! CSN nav tādu brīnumu, zīmei poļubomu jābūt!

0 0 atbildēt

Nu, ja vinjam ir iesleegtas sireenas tad vinjsh var staveet kur vien grib, kaut celja viduu...

0 0 atbildēt

nofočē savas apenes, lai redzam, kāds esi puņkains nūģis

1 2 atbildēt

nau ko spriest ja nezini faktus!!varbut vini tu protokolu kadam sastadija par ardishanos!!

0 2 atbildēt

vai vai vai atradies tu pareizais vini strada kaa zirgi un sanam minimalo algu!!!butu paklusejis stulbais gaili labak!!

0 2 atbildēt

kaa man besi sitie raksti!!!policists ir parasts cilveks ko jus visu laiku ieverojiet tikai vinu kludas!!labak paskaties uz savam kludam!!butu es ments un man sanaktu sudi tada kaa tevis del pectam atrastu un riktigi parmacitu!!!

0 2 atbildēt

Naaaf pohuj ?

2 4 atbildēt

karo4 autors ir peedeejais daunis :D :D

1 4 atbildēt

ai nekunksti

1 6 atbildēt