local-stats-pixel fb-conv-api

Pievienojies spoku administrācijai!166

752 3

Es kārtējo reizi ar priecīgiem jaunumiem nāku. Kalambūrs. :) Spoku statusu sistēmā patīkamas izmaiņas, it īpaši tiem, kas jau sen sapņo par to, lai varētu piedalīties spoku administrācijā. Atsvaidzināšu atmiņā tagadējo hierarhijas sistēmu:

1. Lietotājs (spoks, kas tikko piereģistrējies. Var darīt visu, ko pārējie spoki, vienīgais ierobežojums - pievienojot rakstu, jāgaida apstiprinājums)
2. Žurnālists (spoks ar pieredzi rakstu likšanā, kas saņēmis žurnālista statusu pēc 20 rakstu pievienošanas)
3. Redaktors (priviliģēts spoks, kas apstiprina lietotāju rakstus, paaugstina lietotājus par žurnālistiem, piešķir medaļas, seko žurnālistu rakstiem, pieskata komentārus un čatu, spoks ar zemākā līmeņa piekļuvi utt. utt.)
4. Admins (priviliģēts spoks, kas pieskata redaktorus, apstiprina oriģinālos, superoriģinālos rakstus, izskata spoku sūdzības, piešķir medaļas, redaktora statusus, palīdz administrācijas darbos, spoks ar vidējā līmeņa piekļuvi utt, utt.)
5. Superadmins (priviliģēts spoks, kas palīdz specifiskos administrācijas darbos, spoks ar augstākā līmeņa piekļuvi. utt. utt.)
6. Administrators un koderis (priviliģēts ar neierobežotu piekļuvi visam)

Un tā, esam nonākuši līdz galvenajam - no šodienas, spokos tiek ieviests vēl viens statuss - moderators!

Moderators spoku hierarhijā atrodas starp žurnālistu un redaktoru. Viņa pienākumos ietilpst palīdzēt redaktoriem, ziņot par nekvalitatīviem rakstiem, kas neatbilst noteikumiem, aizvainojošiem un naidu kurinošiem komentāriem. Moderatoram, mēneša laikā, ir jāizdala 5 medaļas "Moderators iesaka", 3 medaļas "Dienas joks" un 3 medaļas "Dienas doma". Moderatora statusu piešķir redaktori - vienu moderatoru mēnesī.

Moderatoru privilēģijas:
1) Moderators saņem īpašu medaļu, kas apliecina Moderatora statusu.
2) Katru mēnesi Moderators var piešķirt 5 "Moderators iesaka" medaļas par viņaprāt labāko rakstu. Kopā ar medaļu spoks saņem 100, bet Moderators saņem 10 cepumus par medaļas piešķiršanu.
3) Katru mēnesi Moderators var piešķirt 3 "dienas joka" medaļas. Kopā ar medaļu spoks saņem 100, bet Moderators saņem 10 cepumus par medaļas piešķiršanu.
4) Katru mēnesi Moderators var piešķirt 3 "dienas doma" medaļas. Kopā ar medaļu spoks saņem 100, bet Moderators saņem 10 cepumus par medaļas piešķiršanu.

Moderatora pienākumi:
1. Moderatora pienākums ir sekot, lai žurnālistu publicētie raksti būtu kvalitatīvi un atbilstu spoki.lv saturam, informēt autoru par pieļautajām kļūdām un ziņot Redaktoram par pārkāpumiem.
2. Moderatoram ir jāziņo Redaktoram par erotiska vai pornogrāfiska satura rakstiem, rakstiem kas satur reklāmu, kas neatbilst spoki.lv saturam vai ir pretrunā ar LR likumdošanu.
3. Moderatoram ir jāseko, lai raksts tiktu pievienots tajā kategorijā, kurai tas atbilst saturiski. Ja raksts neatbilst norādītajai kategorijai, nekavējoties jāziņo Redaktoram.
4. Moderatoram ir jāziņo Redaktoram par komentāriem, kuri satur reklāmas, aiskar vai aizvaino spoki.lv lietotājus vai neatbilst LR likumdošanai.
5. Moderatoram ir regulāri jāapmeklē spoki.lv lapa un jāseko līdzi aktualitātēm, aktīvi jāpiedalās spoki.lv sabiedriskajā dzīvē. Moderators atrodas tiešā pakļautībā tam Redaktoram, kurš viņam ir piešķīris Moderatora statusu
6. Moderatoram ir jāizlieto mēneša medaļu limits un jāpiešķir tās viņaprāt labāko rakstu un komentāru autoriem.
7. Ja Moderators nepamatoti ilgstoši neapmeklē spoki.lv lapu vai par viņu tiks saņemtas regulāras sūdzības, viņš var zaudēt Moderatora statusu.

Pieteikties moderatora statusam var žurnālisti pie jebkura redaktora.

Citi jaunumi:
Ja sen neesi bijis spokos.
1. Jauns Darbaholiķa mērs - ienācis mēnesi spoki.lv katru dienu un ielicis rakstu. Medaļa + 1000 cepumi.
2. No divīša konta "Cepumu bodē" var nopirkt Zoles un Krustvārdu Mīklu abonementu.
3. Vidējā līmeņa misiju medaļas "Ninjas"
4. Augstākā līmeņa misiju medaļas "Pūķi".
5. Rīta Kafija - labākais vakardienas oriģinālraksts pielīmēts labākajos rakstos no 8:00-9:00.
6. Spoku twitter kontam 10 000 sekotāju!
7. 15 krutuma līmenis - erceņģelis.
8. Rīku rinda rakstos - ērtāka.
9. Medaļa Feisbūka eksperts, par atbildi uz erudīcijas jautājumu Feisbūkā.
10. Jauni smailiji komentāros (pašlaik top)

752 3 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

Tā teikt pašiniciatīva jāizrāda : )  Fiksi jāsadraudzējas ar kādu redaktoriņu : )

67 0 atbildēt

Beidzot man būs iespēja pakāpties, kur augstāk.  emotion

Kāds Redaktors nevēlas ņemt mani savā paspārnē? Paldies BbGreek  emotion

 

 

 

42 2 atbildēt

herņa kaut kāda. xD

28 4 atbildēt

Es piesakos!! Mans labākais draugs tāpat ir dators...  emotion

23 0 atbildēt

Diezgan bieži nosūtu kādam adminam, ja kāds raksts ir nepilnīgs, tpc redaktori, droši, varat mani paņemt sev priekšā. :D

25 2 atbildēt

oo...jauni pātagvīri, jauns amats un meklē kandidātus-tas  skan labi emotion

12 0 atbildēt

Jacky, tev ir jādzird šis! Nevis ņem klāt cilvēkus, bet izskati jau esošos un met ārā to deģenerātus. MJ man atņēma oriģināl raksta statusu, un tikai pēc tam GreekSpider to rakstu izdzesa, jo nav labas bildes. Vismaz xprusaks mani pabridinaja lai es uzlieku lielakas bildes. Bet kāpēc janonem limenis un tad tikunta jaizdzes raksts? GreekSpider pat nebridinaja! Nu wtf jums tur darās?!

11 0 atbildēt

Man jautājums... Kur mana žurnālista medaļa? emotion

11 0 atbildēt

Tu esi īpašs. Ļoti īpašs. Ļoti sliktā nozīmē.

11 1 atbildēt

Piesakās, piesakās pie rediem emotion

12 3 atbildēt

Normāla biznesa stratēģija:DDD ,cilvēki strādā bez  atalgojuma un vēl atrodās tādi,kuri bezmazvai paši piesakās un cīnās pēc šī darbiņa.emotion

7 0 atbildēt

Tev ir slikta pagātne.

6 0 atbildēt

Es nezinu, cik gadus atpakaļ tas bija un man īsti ir vienalga, bet ja vecākie kadri atceras tavus troļļ izgājienus, tad ar to arī pietiek.

6 0 atbildēt

Nav slikti, nav slikti..

6 0 atbildēt

meh

6 1 atbildēt

Moderatoram, mēneša laikā, ir jāizdala 5 medaļas "Moderators iesaka", 3 medaļas "Dienas joks" un 3 medaļas "Dienas doma". 

Tad tāpēc visvairāk Dienas joku un Dienas domu var redzet mēneša beigās. Ņemot vērā, ka citiem attiecīgajiem statusiem ar attiecas tas pats.

5 0 atbildēt

Nebūtu slikti kļūt par moderatoru. Es esmu jauka persona, jūs to jau zināt... *Ļauni, histēriski smiekli fonā*

5 0 atbildēt

Tādas privilēģijas vēlams  piešķirt pieaugušiem un nobriedušiem  cilvēkiem kas spēj domāt loģiski ar galvu.  Padsmitgadnieki portālu nolaidīs podā ja viņiem tiks piešķirta pārāk liela vara. Piemēram ši portala lietotāja Becinja" kas teica ja kļus par moderatori, dzēsis arā rakstus kas viņai nepatiks.  emotion Ja raksts ir ar normālu saturu un atbilst noteikumiem, lai kā ari moderatoram  viņs riebtos, viņš to nedrīkst aizstikt.  Bet sikie to nesaprot un tas ari nolaistu podā portālu ..

5 0 atbildēt

Nav slikta ideja- būs kāds, kas paraksies arī pa tiem rakstiem,  kuri nav jaapstiprina.

Vienīgais, ka pārējās administrējošās tautas gumijas stiepšanas gadījumi ātri krīt acīs normas dēļ vien,  bet moderi varēs tīri nenotverami kaut kur stūrītī svētlaimīgi snaust, lai pamožoties ar karalisku vēlību pakaisītu medaļas.

6 1 atbildēt

Take me! Take me! Take me! emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »