local-stats-pixel fb-conv-api

Phil Collins un veel kautkas!9

51 6

 

Sveiki! =)

 

Shis ir mans pirmais raksts un ljoti ceru ka ne pedeejais,jo pasham ir interesanti veidot sho visu un uzzinat kko jaunu! :)

 

Pedejos meeneshus vislaik par visu ko esmu domaajis..par lietaam,kuras itkaa liekas parastas un ikdienishkjas..bet tomeer tik daudz par taam nezinu!bet it iipashi esmu aizdomaajies par muuziku.. visvairaak par to,ka muusdienu muuzika nestaav klaat tam.. kas bija 1980/70 gados..jo - tajaa laikaa cilveeki veidoja muuziku ar juutamu prieku,energiju un aizrautiibu..un vnk deva dalju no sevis tajaa ko vinji dariija...Bet tagad?.. nekaa no taa visa nav. pilniigi nekur..tas mani pamatiigi nomaac.. lai gan nesaku ka muusdienu muuzika Visa ir slikta,bet vairaak nekaa lielakaa dalja vnk vairs nav tas!Tapec izveidoju sho rakstu,lai cilveekiem varbuut ieintereseetu paklausiities shajos,vecaakos,bet  tik tiesham unikaalos muzikas gabalos...jo tagad ar Justin Bieber; KE$HA un citos muusdienu "talantos" pats personiigi nesadzirdu vairs nekaadu jeegu,vai arii to sava veida kopaa sanaakshanu,draudziigumu un taadu kaa milestiibu..bet tikai .. Naudu! bet par gaumi jau nestriidas. ne ? :)

 

Mazliet no Phil Collins biograafijas :

 

Phil Collins dzima 31. janvarii 1951 gadaa Chiswick, England.

 

Jau no piecu gadu vecuma vinsh saacis spelet bungas pie visas muuzikas ko dzirdeejis un visur kur bungas var paspeleet ! Kad paaudzies,tad saacis iet uz muzikas skolaam,kuras vinjam nodroshinaaja labu naakotni muuzikja karjeraa. Peec muzikas skolaam vinsh ir bijis grupaa - "The Real Thing" , kuraa ir nospeleejis savas pirmaas uzstashanaas un koncertus.Un luuk.. ar gadiem,laiku,darbu.. un ar neiedomaajami lielu pieredzi - vinsh ir kljuvis par legjendu..

 

 

 

luuk 3 vinja legjendaraas dziesmas  - 

 

 

 

1. Phil Collins -  In The Air Tonight

 

2. Phil Collins - Another Day in Paradise 

 

3. Phil Collins - You'll be in my heart







51 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Piekrītu tev autor ...tā laika mūzika ir ar dvēseli, ko arī es diemžēl nesajūtu daudzos mūsdienu gabalos.

Man Phil Collins asociējas ar vnk brīnišķīgu dziesmu autoru multiplikācijas filmām. P.S. Pirmajam rakstam jau nu varēji pacensties pie gramatikas un 3 video atrast oriģināl video, nevis home made. emotion

3 0 atbildēt

Labs raksts! Gaidu vēl :) +

2 0 atbildēt

forši :) šitās dziesmas labas :) 

++

2 0 atbildēt

viens no maniem mīļākajiem izpildītājiem un dziesmu autoriem.dievinu Viņa mūziku

1 0 atbildēt
4ih avatars4ih

pilniiba piekritu tagat muzika ir palikusi arvien vienveidigaaka, un no visiem shitiem biberiem un gagam vemt gribas... emotion 

pats klausos 70to 80to 80to gadu muziku, musdienas nestav ne tuvu tam kas bija kadreiz....

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt