local-stats-pixel fb-conv-api

Paolo Nutini9

24 0

No vienas puses man ļoti negribas rakstīt šo rakstu, jo diezgan redzamu un dzirdamu iemeslu dēļ, man pašai gribas Paolo, sev vienai. :D Bet tomēr- tādu sveci zem pūra nav ko turēt. Lieki piebilst, ka pašai viņš skan vai 24/7.. Apmēram. Eh, enjoy. ;)

 

Paolo Giovanni Nutini, dzimis 1987, gadā, Skotijā. Sākumā Paolo bija domājis turpināt tēva biznesu fish'n'chips veikalā, strādājis Glasovā pārdodot kreklus. Par laimi, gan skolā, gan viņa vectēvs ir pamanījis Nutini talantu, un tad arī pats sācis apgūt mūzikas nozari uzstajoties gan viens, gan ar grupu, un strādājot radio.

 

Nu jau Paolo Nutini ir divi albumi, viņš ir uzstājies Londonā, Ņujorkā un daudzos festivālos, kā arī viņa biļetes uz koncertiem dažādās Anglijas vietās ir tiktas izpārdotas.

 

P.s. Un itkā nepietiktu ar to, ka viņa dziesmas man liek kust, viņam vēl piedevām jābūt tik smukiņam! Haha, meitenes, saturas. ;D







24 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

nez.. intereses pēc noklausījos to pirmo video.. dziesma  galīgi neuzrunāja.. bet nu par gaumi nestrīdās..

1 0 atbildēt

nu man ar kaut kā nepārāk..vari viņu paturēt sev vienai

1 0 atbildēt

Mūzika forša, bet džeku par skaistuli nenosauks :) nu bet - galvenais jau talants...

1 0 atbildēt

īstenībā skaista balss, bet dziesmas nav no tām, kas iepatīkas ar pirmo reizi - jāpaiet garām vēlreiz :)

1 0 atbildēt

man arī  kādu laiciņu jau patīkās diezgan ļoti, ļoti.  Šitas otrais albums ir tāds vairāk komerciālāks, saldāks un paķerošāks, bet pirmais...ja nezinātu, ka viņš ir tik jauns, domātu, ka dzied kāds 40gadīgs country džeks.

bet nu manā pleilistē griežas abi albumi :) 

vispār pats gribēju likt rakstu par viņu :)

1 0 atbildēt

Viņš ir baigi baigi foršs ^_^

0 0 atbildēt