local-stats-pixel

Muse10

21 0
Man personīgi mīļākā grupa. Varbūt vēl kādam patīk? Vēl joprojām atceros Muse konci Arēnā Rīga. Lai gan uz beigām pār lūpām pat pušplēsta vārda nevarēju pārspļaut(alkohola sekas), bet atceros visu no sākuma līdz beigām. Bet nu par viņiem pašiem:
Grupas sastāvs: Metjū Belamijs(Matthew Bellamy), Kristofers Volstenholms(Cristopfer Wolstenholm) un Domoniks Hovards(Domonic Howard). Grupa dibināta 1994. gadā.
Pati grupa sāka startēt zem nosaukuma "Rocket Baby Dolls" kādā festā sacenšoties ar citām grupām. Tā kā bijuši ļoti aktīvi uz skatuves, vinnējuši. Pēc šī pasākuma nomainījuši grupas nosaukumu uz Muse.
Pirmais albums "Showbiz" tika izlaists 1999. gada oktobrī, bet kritiķi to noniecināja uzskatot, ka viņi kopē radiohead. Tas gan viņus neatturēja no tālākajiem panākumiem ar singliem ""Muscle Museum", "Sunburn" un singlu "Unintended", kurš pirmais no Muse garadarbiem guva visai plašu atzinību klausītāju vidū un iekļuva top40.
Nākošais albums, kas iznāca, bija "Origin of Symmetry"(favorīts), pēc kura iznākšanas Muse dalībnieki aktīvi sāka uzstāties un doties turnejās. Kā vislielāko atzinību guvušās dziesmas bija "plug in baby" un "new born".
Nākošais bij albums ar nosaukumu "Absolution" ar tajā esošajiem singliem "Time is running out" un "Hysteria", kā arī pac "Absolution".
Un protams nākošais visiem zināmais "Black holes an revelations" ar jauko dziesmiņu "starlight" un pārējām jaukajām melodijām.

Klausamies!
Reklāma










21 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Mūsdienu ģitārspēles ģēnijs...Es par Metjū, ja kādam neaiziet... + no manis
4 0 atbildēt
man ar šitā grupa mīļa, var teikt, ka ievilka rokā dziļāk. Viņu dziesmas bija vienīgās, ko tai laikā uz klavierēm mācījos spēlēt ar prieku, arī lipināju citiem viņas klāt. Paldies mjūz, ka izvilka mani no lēta rozā popa valgiem. :D
3 0 atbildēt
Mīļākā grupa man. (rock) vnk nav otras tādas tīīk labas. :) MB ir ģenijs.
2 0 atbildēt
mans absolūtais favorīts. fury un sunburn - mmmmmmm... :)
2 0 atbildēt
man viss vairaak patik SUpermassive black hole dziesma :)
1 1 atbildēt

i agree

0 0 atbildēt

labaakaa grupa pasaulee! tagad arii klausos xD

man personiigi shausmiigi patiik B-Sides, piemeeram, Recess shausmiigi labs. Showbiz miiljaakais albuums.

bet tev dazhas kljuudinjas, paarlasi nu veelreiz xD

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt