local-stats-pixel fb-conv-api

Luna Halo3

2 1
Amerikāņu rokgrupu Luna Halo 1999.gadā nodibināja bijušie grupas Reality Check līderi Nathan Barlowe un Jonny MacIntosh, kas bija plaši pazīstami ar savu hiphopa un roka stila mūziku, dejotprasmi un trompetes spēli.

2000.gadā kompānijas Sparrow Records paspārnē tika izdots grupas debijas albums Shimmer. Neraugoties uz kritikas cildinošajām atsauksmēm, pēc albuma iznākšanas Luna Halo pameta gan Sparrow, gan kristīgās mūzikas industriju kopumā. Šodien vairāki grupas dalībnieki joprojām sevi pozicionē kā kristiešus, tomēr viņu kristietība no malas raugoties šķiet visai problemātiska. Atstājot kristīgo mūziku Luna Halo vairāku gadu garumā piedzīvoja īstu neveiksmju vētru. Nomainījās gandrīz viss grupas sastāvs, neveicās ar ierakstu kompānijas atrašanu, kas vēlētos izdot viņu mūziku. Beidzot 2005.gadā grupa tomēr parakstīja kontraktu ar American Recordings un sāka darbu pie sava otrā studijas albuma. To bija paredzēts izdot 2006.gada vasarā, taču albuma izdošana tika apturēta. Galu galā tas iznāca tikai 2007.gadā.
Luna Halo ir grupa, kura apzīmē vārdu neatlaidībā. To pierāda ne tikai viņu radītā mūzika, bet arī tas, ka grupa šī 2009. gadā laikā plāno izdot 3 EP ar koncerturneju DVD.

Reklāma
Reklāma
Reklāma










2 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
Untouchable emotion
0 0 atbildēt
Not so bad...
0 0 atbildēt