local-stats-pixel fb-conv-api

Hellsing3

30 0

   Hellsing ir Japāņu manga sērijas, kuras sarakstijis un izveidojis Kouta Hirano. Hellsing pirmo reizi ticis publicēts (1*)Young King OURs žurnālā 1997. gadā un pēdējais Hellsing numurs ticis izlaists 2008. gada septembrī.

     Manga sērijas ir licenzētas angļu valodā un tiek izdotas Ziemeļamerikā, pateicoties (2*) Dark Horse Comics, Austrālijā un Jaunzēlandē pateicoties (3*) Madman Entertainment, un Singapūrā pateicoties (4*)  Chuang Yi. 2001. gadā Hirano sāka publicēt pāris komiksa nodaļu sērijas.

   Tāda paša nosaukuma anime sērijas sāka publicēt (5*) Gonzo kompānija. Sērijas tika ņemtas par pamatu mangai, bet tika izmantos (6) Chiaki Konaka kinoscenārjs, kas bija krasi atšķirīgs no manga, pateicoties Gonzo kompānijas izveidotajiem sižeta nosacījumiem.

     Ieskats tajā, kas ir Hellsing...

Hellsing ir organizācija, kas formāli pazīstama, ka Karaliskais Protestantu Bruņinieku ordenis. Organizāju dibinājis Abrahams Van Helsings, neilgi pēc Bema Stokera noveles Dracula iznākšanas kā atbildi pret vampīr draudiem. Hellsing misija ir aizsargāt karalieni un valsti no nemirušajiem un citiem pārdabiskajiem spēkiem. Organizāciju vada Integra Feirbruka Vingeitsa Helsinga, kura organizācijas vadību pārņēma pēc sava tēva nāves vēl būdama bērns. Viņu aizsargā uzticams Helsingu ģimenes virssulainis un bijušais briesmoņu bende kopā ar Alukārdu , kurš ir oriģināls vampīrs, kā arī visspēcīgākais vampīrs, kurš zvērējis uzticību Helsingu ģimenei pēc tam kad Van Helsings viņu sakāvis simts gadus atpakaļ pirms ''tagadējiem'' notikumiem. Šiem '' briesmoņiem'' ar laiku pievienojas Sera Viktorija, policiste kuru Alukārds izglāba no nāves pārvēršot par vampīru.

    Un neliels ieskats šajos galvenajos varoņos...

(1*)Young King OURs - ikmēneša mangas žurnāls publicēts Japānā.

(2*) Dark Horse Comics - lielākā neatkarīgā Amerikāņu komiksu grāmata un mangas publicētājs.

(3*) Madman Entertainment - Austrāliešu kompānija kas specializējas Japāņu animē un mangā.

(4*)  Chuang Yi - publicēšanas kompānija, kura specializējas iekšzemes un vietējo komiksu izdošanā.

(5*) Gonzo - Japāņu anime studija.

(6) Chiaki Konaka - Japāņu rakstnieks un scenārists, kurš pazīstams arī kā digimonu sezonu autors.

 

P.S. Atvainojos par kļūdām jau iepriekš..biju bišku miegains pārtūlkojot.





30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Pat esmu noskatījies, foršs, bet to seriālu var salīdzināt tam, kā čaks norris cīnās pret odiem, tas čalis prosta ir pārāk stiprs

2 0 atbildēt

Feins gabals emotion

0 0 atbildēt