local-stats-pixel fb-conv-api

Gustavo jaunais albums un dziesma un mans prieks par to! =]]3

30 0

Gatavojoties albuma atklāšanas svētkiem, Gustavo stāsta par viesmāksliniekiem, kā tapa diska vizuālais noformējums, kā arī piedāvā jaunu singlu „Kur ir mana galodiņa”. Pievienots arī albuma dziesmu saraksts.

Šis ir ceturtais singls no Gustavo albuma „3. Elpa”. Dziesmā mūziķis ar humoru runā gan par personīgi izdzīvotiem notikumiem, gan situācijām, kuras vērojis no malas. Kompozīcija vēsta par dažādiem pārsteidzīgiem un spontāniem spriedumiem, kas mēdz pazust tikpat žigli, cik radušies.

 

„Nedaudz pārveidojot tautā populāru teicienu „Nesaki „hop!”, pirms neesi pārlecis”, radās piedziedājums. Savukārt dziesmas nosaukumā pasmaidu par tiem pārmetumiem, ka vairs neesmu tik ass, kā agrāk. Vai tad kādam biju mūžīgi zvērējis būt Gustavo Tobasko?” saka mūziķis.

 

„Kur ir mana galodiņa” piedziedājumu izpilda Gustavo draugs un ilggadējs kolēģis Čižiks. Viņš dzirdams vairākās albuma dziesmās. „Ar Čižiku vienmēr ir interesanti radīt ko muzikālu, jo zinu, ka beigās viss skanēs lieliski. Arī šoreiz rezultāts, manuprāt, ir ļoti atbilstošs vēstījuma noskaņai,” gandarīts stāsta Gustavo.

 

Albumu var salīdzināt ar eseju krājumu, kurā apkopoti reāli piedzīvoti un arī izfantazēti notikumi. Pateicībā par iecietību, gādību, sapratni, iedvesmu un mīlestību, šos skaņdarbus Gustavo velta kādam ļoti īpašam cilvēkam. Kuram? To var uzzināt, ielūkojoties albuma bukletā.

 

„3. Elpas” vizuālo noformējumu veidojis dizaina meistars Lomix. Viņam talkā nāca fotogrāfs Nils Vilnis, kurš gādāja, lai Gustavo ieceres un abstraktās vīzijas tiktu iemūžinātas bildēs. Albuma vāks ir tikai fragments no garāka stāsta,kas attēlots „3. Elpas” bukletā.

 

„Simboliski šajā kolāžā attēlota krāsu pāreja no zaļas uz lillā. Iepriekšējais albums bija zaļš, šobrīd esmu pārejas posmā un tiecos pēc kaut kā cita. Katra dziesma man asociējas ar noteiktu krāsu un prieks, ka šo buķeti izdevās iemūžināt arī albuma dizainā,” saka mūziķis.

 

Albumā ir 17 oriģinālkompozīcijas. Vairākās dzirdami viesmākslinieki, piemēram, Renārs Kaupers, Ieva Kerēvica, Čižiks, El Mars, Lady’s Sweet, kuri Gustavo vēstījumiem palīdzēja uzburt pareizās noskaņas.

 

Pēc 15. jūnija albums „3. Elpa” būs pieejams digitāli http://www.platforma.lv, kā arī mūzikas un citos veikalos. Albums tiek izdots sadarbībā ar Gustavo domubiedru O!Karti.

 

Albuma „3. Elpa” dziesmu saraksts

 

1.KRĀSĀS

2.NU TU DOD '97-'10

3.VEIKSMES TAIFŪNS

4.PLUSS MĪNUSS

5.SKAIDRAS DEBESIS I (piedalās Ieva Kerēvica)

6.PAR CITU MEITENI

7.KO LAI VELK (piedalās Lady’s Sweet)

8.VAĻĀ(piedalās Renārs Kaupers)

9.KUR IR MANA GALODIŅA (piedalās Čižiks)

10.DAUDZ LAIMES

11.UN TU

12.SKAIDRAS DEBESIS II (piedalās Čižiks)

13.TREŠĀ ELPA (piedalās Čižiks)

14.MŪSU SOĻI

15.PILSĒTAS PORTĀLS

16.SKAIDRAS DEBESIS III (piedalās El Mars)

17.ATKĀRTOT

 

Un un un vakar piedalījos mazā fiksā konkursā, kura rezultātā saņēmu savā epastā šitik kolosālu meilu:

''Apsveicam!!!
Gustavo Tevi gaida sava jaunā albuma „3. Elpa” prezentācijas koncertā. Tas notiks 15. jūnijā Sapņu fabrikā, Rīgā.

Uz Tevis norādīto telefona numuru piektdienas vakarā tiks nosūtīta sms, lūgums to neizdzēst. Īsziņa kalpos kā ieejas biļete un būs jāuzrāda apsargam. Ielūgums derīgs divām personām.

Koncerta sākums 19:00, ierašanās no 18.30.

Paldies un tiekamies 15. jūnijā!

Cieņā,
Gustavo menedžments''

yes yes yes! :))



30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Njā Gustavo ir bik labas dziesmas daudzi Latviešu reperi nestāv līdzi

4 0 atbildēt

neslikti ..  man patik

2 0 atbildēt

ĻOti patīk!

Un "Kur ir mana galodiņa" tgd nonstopā klausos  emotion

1 0 atbildēt