local-stats-pixel fb-conv-api

Gada Dziesma 2009 - Otrais dublis3

Jau no paša gada sākuma tika uzsākta alternatīva Latvijas populārākās dziesmas 2009.gadā noteikšana. Par spīti tam, ka "Cīņas Klubs" jau ir vēsture, šīs aptaujas veidotāji nebaidījās no jaunā izaicinājuma un nolēma izveidot "Gada dziesmu 2009".

No marta mēneša ik pa divām nedēļām tika piedāvātas četras kandidātdziesmas uz titulu "Gada dziesma 2009". Lapu apmeklētāji balsoja un noteica savu favorītu. No šīm četrām dziesmām, viena kvalificējās lielajam balsojumam, kurš tiks uzsākts 12.oktobrī. Kopumā fināla cīņās piedalīsies sešpadsmit kompozīcijas, no kurām piecpadsmit jau ir zināmas. (Otro piecinieku vari noklausīties arī šeit)

Lielā balsojuma noteikumi:

Tiks veikta izloze, kurā noskaidrosies kura dziesma stāsies pretī kurai astotdaļfinālā.

Katra pāra uzvarētājs pāries uz nākamo kārtu, līdz būs atlikušas vairs tikai četras dziesmas, kas piedalīsies superfinālā.

Superfinālā būs iespējams balsot par jebkuru no šīm dziesmām un noteikt "Gada dziesmas 2009" titula īpašnieku.





Tu vēl vari paspēt nobalsot par pēdējām četrām kandidātdziesmām un noskaidrot pēdējo finālistu:

http://raimushkins.blogspot.com

http://dienasprieks.blogspot.com










0 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Sliktāku teatri neesmu redzējis.''Vai, vai cik jauki... vaiiii, cik laba balstiņa''. Katrs kas ir vienreiz paradijies televizija mums ir zvaigzne, cik sekla un nožēlojama netaisnība pastāv mūsu sabiedrībā ar kuru ir jāsamierinās. Kāds vispār var iedomāties cik patiesu talantu ir Latvijā... domaju ka nē. Mums te rāda kautkādus izlecējus. Nesaprotu cilvēkus kuri vispār ir spējīgi kautko tādu skatīties. Lai nu kā ''Vēlu veiksmi''.
1 0 atbildēt
hujnja ssuds bljad naav vaardu lai aprakstittu
2 2 atbildēt
PER:/
0 0 atbildēt