local-stats-pixel fb-conv-api

Džeksons pirms nāves ierakstījis jaunu albumu6

Džeksons pirms nāves ierakstījis jaunu albumuAmerikāņu hiphopa grupas "Black Eyed Peas" līderis "will.i.am" paziņojis, ka Maikls Džeksons pirms nāves ierakstījis slepenu deju mūzikas albumu.

Popmūzikas karalis gandrīz gadu strādājis pie kopīga albuma ar "Black Eyed Peas" solistu "will.i.am", līdz viņa dzīvība negaidīti pārtrūka. "Tam bija jābūt kaut kam ne no šīs pasaules. Maikls nekad iepriekš nebija neko tādu darījis - ierakstījis deju mūzikas albumu. Es biju ļoti lepns par to," atzina reperis. Tomēr, kā paskaidrojis "will.i.am", popmūzikas karaļa jaunais albums, iespējams, netiks izdots, jo Džeksons glabājis visus ierakstus pie sevis. "Viņš bija ļoti piesardzīgs un glabāja tos aiz atslēgas. Kad mēs pabeidzām darbu, man vajadzēja atdot visus demo ierakstus. Viņš bija perfekcionists un nevēlējās, lai kāds to dzird, pirms albums ir gatavs." Daudz drošāk zināms, ka divas nedēļas pirms nāves Džeksons pabeidzis filmēt video "Dome Project". Acīmredzot dziedātājs gatavojās apžilbināt savu Londonas koncertu apmeklētājus ar augsto tehnoloģiju šovu un trīsdimensionāliem attēliem. "Tie bija satriecoši centieni," pavēstīja Vinss Peiss, kura kompānija piegādāja Džeksonam kinokameras 3D attēlu uzņemšanai. "Tā kā Maikla tagad vairs nav, visticamāk, tas ir viņa pēdējais nofilmētais materiāls."

Slepenā projekta eksistenci apstiprinājuši divi iesaistīti cilvēki, kas nevarēja atklāt savu personību noslēgto konfidencialitātes līgumu dēļ. Pēc viņu vārdiem, video tika uzņemts kinostudijā "Culver Studios", kurā pirms 70 gadiem tapusi klasiskā filma "Gone With the Wind" ("Vējiem līdzi"). Video vajadzībām tika uzbūvēti četri uzņemšanas laukumi, tostarp arī kapu dekorācijas, kas atgādināja Džeksona 1983.gada leģendāro mūzikas video "Thriller". Filmēšana notikusi laikā no 1. līdz 9.jūnijam. Džeksona nāves brīdī projekts atradās tapšanas pēdējā stadijā, un jūlijā tam vajadzēja būt pilnībā pabeigtam. Pagaidām nav zināms, kas notiks ar uzņemto videomateriālu.
12 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
interesanti. vajadzetu dabut to gabalu un pieslipet un palaist etera. lidz ar to džeksona gjimene dabus naudu un atmaksas visus maikla paradus :)
6 0 atbildēt
redzes kaa buus
3 0 atbildēt
nu visus ne ;D bet nu kadu dalju jau jaa. ;D
3 2 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru "sum1 tu esi apdolbids? :D "

kurs te pdolbids,ins vismaz mak nikam burtus salikt lai butu kk vards neka tew  

0 0 atbildēt
Neatmaksās visus parādus XD
1 4 atbildēt
kaa man jau tas melnbaltais mutants jau apnicis !
1 5 atbildēt