local-stats-pixel fb-conv-api

Valdības pārstāvji, kuri atzina citplanētiešu eksistenci13

510 1

Daudzi uzskata, ka valdība noklusē citplanētiešu eksistenci. Kāds tam ir pierādījums? Šajā rakstā minētie valdības pārstāvji, kuri tā teikt izpļāpājās.

510 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

KO tur vēl atslepenot,  jebkuram daunim skaidrs ka citplanētiesi pastāv mūsdienās tas vairs nav nekāds noslēpums.  Valdība domā laikam ka tauta ir muļķi  emotion Kāda jega ko slēpt ka tas jau ir pierādīts miljoniem reižu un vispār tas ir loģiski ka bezgalīgajā visumā ir tik daudz planētu uz kurām ir dzīvība ka šā skaitļa nulles nav ierakstāmas komentārā emotion Viņiem jābeidz mūs uzskatīt par idiotiem un sevi arī kautko tādu vēl slēpjot emotion  Ups mana folija cepurīte ir pazudusi un man nav lielumānija emotion 

16 0 atbildēt
Nakamais TOP raksts!!! Cilvēki kuri ticēja pokimoniem!!! emotion
8 0 atbildēt

Varam rakstīt visādus mītus u.tml. Varbūt Kenediju nogalināja kāds cilvēks kuram patika nacistu idejas, varbūt Kenedija slepkava gribēja kļūt par slavenību, bet tiklīdz apjauta ka nogalināja cilvēku slēpās. Nevar neko zināt. Bet rakstam ieliku +! Bija interesanti.

P.S. Es ticu ka ir dzīvība ārpus šīs planētas.

2 0 atbildēt

Jām... emotion

1 0 atbildēt

kur es esmu piemineets???

1 1 atbildēt

Pirms pāris gadiem FIB atslepenoja dokumentus, ka patiešam ir citplanētieši emotion

bet joprojām tiek rakstīta šāda kuiņa..

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/373267-fib_atslepeno_dokumentus_rozvela_patiesam_avarejis_nlo

0 0 atbildēt

Labākais veids, kā nokļūt trako namā, lai nebūtu jāiet uz darbu emotion 

0 0 atbildēt

Spokos politikas apskatnieku nav? Šonakt bija Klintones un Trampa tv debates. Neviena raksta ! emotion 

0 0 atbildēt

Kā teica Sallija un Malders- patiesība ir kaut kur tur ārā...

0 0 atbildēt

Nemācēšu teikt par to cik patiesi tas ir, bet par citplanētiešu eksistenci varu tik teikt, ka iespējams ka JĀ kaut kur jau viņi ir. Bet tie nebūt nevarētu būt ciklopi un zaļi cilvēciņi. Pasaulē ir milijardiem vai pat trilijoniem zvaigžņu. 100 punkti ir kāda zvaigzne, kurai ir izveidojusies atmosfēra un kura būtu dzīvībai labvēlīga. Neko nevar zināt. Mums nav tik attīstītas tehnoloģijas, lai to visu varētu izpētīt. Varam likt kaut kādas cerības uz Habla teleskopu. Fotogrāfijas jau smukas ir, bet..nu nezinu.  emotion 

0 0 atbildēt

CIPLANETSIESI PASTAV TAS IR PARBAUDITS FUN FAC TV JAU SEN TO PIERADIJA

2 7 atbildēt

Kenedijs mira $$ dēļ. Tagad stāstus var apvīt kā vīteņaugus. Tas jau takā lielai daļai ir skaidrs ka "cipīši" kaut kur ir. Kārtējo reizi šāda tipa informācija tiks atklāta lai radītu kolektīvo šoku, kura laikā var transformēt kultūru. Vēl nesaka jo cilvēkiem pārāk patīk "demokrātija" un sabiedrība vēl nav gatava kosmopolītiskai domāšanai. Ja mēs pieļaujam ka ir cipīši, tad raizes ir 999999x lielākas un savstarpējie nemieri vispār jāmet pie malas. Vai pasaule uz to iet? Melnais sadzīvos ar balto? Krievs neries uz vācieša? Stipri šaubos.

3 11 atbildēt