local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību! Sazvērestības teorija: Sniegs Teksasā ir viltots4

109 0

Ziema šogad izrādījās iespaidīga - pēc ilgāka pārtraukuma pie mums iestājās auksts laiks un izkrita sniegs. Par to daudzi noteikti priecājās, bet tā gadījās arī Teksasā. Tas ir ASV dienvidu štats, kas ir tiešām silts. Klimatiskā norma ziemas mēnešos būtu ap +10 grādiem pēc Celsija. Šogad Teksasa piedzīvoja -19 grādus pēc Celsija stindzinošu aukstumu. Tas arī mums liktos auksti, kur nu vēl pie siltuma pieradušajiem teksasiešiem. Lieki piebilst, ka sekas tam bija katastrofālas - elektrības padeves pārtaukumi, neizbrauami ceļi un cilvēku evakuēšana. Tomēr daudzi iedomājās, ka valdība ir pie tā vainīga. Tieši pie tā, ka Teksasā sniga.

Daudzi apgalvo, ka Teksasā nemaz nesniga īsts sniegs. Tas ir valdības sūtīts mākslīgs sniegs, kas ir kā sods par to, ka Teksasa vienmēr atbalsta republikāņus. Atgādināšu, ka prezidenta vēlēšanās uzvarējušais Džo Bidens ir no demokrātu partijas.

Video, kurā var redzēt "pierādījumus" sniega mākslīgumam

109 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

svece, pamatīgi kvēp.. - to var pārliecināties katrs- ielieciet sveces liesmā šķīvi.. redzēsiet ka tas momentāli paliks melns..

- ūdeni ir ļoti liela siltumietilpība.. ledus gabalu ar atklātu liesmu nāktos ilgi kausēt.. ja liesma būs karstāka, tad tiešam notiks sublimācija.. - sniegs pāries gāzveida fāzē, apejot šķidro fāzi..

4 0 atbildēt

Mans secinājums izsenis ir viens un ar šo rakstu vēl vairāk nostiprinās: jeņķi ir apdauzīti nejēgas un totāli dumji. Totāli. Un nelabojami.

Un tam nav nekāda sakara, ka sniegs sniga dienvidos. Tā ir jeņķu diagnoze. Neārstējama, pie kam ļautiņi tur paliek atpalikušāki, degradējas. Izņemot niecīgu skaitu, kas saglabājuši spēju kritiski domāt.

2 0 atbildēt