local-stats-pixel fb-conv-api

Uz mūžu notiesāts15

150 5

Šonedēļ Londonas Karaliskā tiesa nolasījusi spriedumu kādam 15 gadus vecam zēnam Santrem Sančesam Geilam (attēlā) – šis skolēns par pasūtījuma slepkavības izdarīšanu kļuvis par jaunāko cilvēku Lielbritānijas tieslietu vēsturē, kuram piespriests mūža ieslodzījums.

Kā vēsta ziņu aģentūra CNN, Geils, kurš bija melnādaino noziedznieku bandasKGB (Kensal Green Boys) loceklis, par slepkavības izdarīšanu saņēma niecīgu "honorāru" - tikai 200 sterliņu mārciņas, tomēr britu policija bija pārsteigta, cik prasmīgi un aukstasinīgi viņš bija nogalinājis cilvēku.

Par Geila upuri kļuva 26 gadus vecā turciete Gilistana Subasi, kura lielākoties dzīvoja Turcijā, bet Londonā bija ieradusies, lai apciemotu savu dēlu, kurš dzīvoja kopā ar sava tēva vecākiem.

Noziegums 22. martā tika fiksēts ar āra novērošanas kameru. Šajos kadros redzams, kā Geils pieiet pie Subasi mājas, piezvana pie durvīm un pacietīgi gaida, līdz tās atvērs. Pēc tam viņš no tuvas distances ar apzāģētu bisi iešauj sievieti galvā. Cietusī bez samaņas nokrīt un nomirst savas mātes rokās.

Pirmo reizi noskatoties video, izmeklētāji pievērsa uzmanību, cik profesionāli strādā noziedznieks, kurš bija zem maskas paslēpis seju. Izmeklētāji bija pārliecināti, ka slepkava ir cilvēks ar lielu pieredzi šajā darbā, tāpēc bija ļoti pārsteigti, kad uzzināja, ka šāvējs ir 15 gadus vecais skolnieks ar iesauku Dumpis (Riot).

Iespējams, šis noziegums nekad netiktu atklāts, ja pats Geils, zaudējis modrību, nebūtu par to izpļāpājies saviem drauģeļiem, kuri savu kolēģi nodeva policijai. Tad arī policija arestēja Geilu, kurš, pēc viņu vārdiem, "nav bijis apveltīts ar spožu intelektu". Geila vecākiem par savu atvasi bija nospļauties, vairums radinieki par zādzībām un slepkavībām jau sēdēja cietumā, tāpēc policisti pat uzskatīja, ka jaunietis savā ziņā pats ir upuris.

Savukārt turcietes slepkavību bija pasūtījuši viņas bijušā vīra Serdara Ozbeka radinieki. Jau šovasar sieviete bija nolēmusi apprecēties otrreiz un ņemt bērnu pie sevis, noformējot aizbildniecību. Tieši bērns arī kļuva par strīdus ābolu starp bijušajiem laulātajiem, tāpēc vīrs ar savu ģimeni nolēma Gilistanu vienkārši nošaut.

Tiesa, Geils ir jaunākais uz mūžu notiesātais noziedznieks tikai Lielbritānijā - izklaides portāls Mango jau ziņoja par kādu 13 gadus vecu amerikāņu zēnu Džordanu Braunu, kuram šāds spriedums tika pasludināts par to, ka viņš nošāva sava tēva līgavu, kura tobrīd bija astotajā grūtniecības mēnesī.

150 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Man vienīgajam viņš liekas pazīstams? Man liekas no tā tīņu seriala pa Nickelodeon? Tur viņu laikam sauca Zaks.

19 1 atbildēt

Ja jau būtu tāds māsters slepkava, būtu neitralizējis kameru :D

10 0 atbildēt

monkey business

5 0 atbildēt

neģeris ko tu doma :D 

10 6 atbildēt

Un tiešām cilvēki kļūst intelektuālāki? I don't think so!

2 1 atbildēt

žēl, ka izpļāpājās. būtu sanācis melnādainais Hitman. :D

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

- Par rakstu, kas ne tikai nokopēts no mango (lai gan vismaz atsauce ir) un pats galvenais - iebāsts nevietā - pie mistikas

1 1 atbildēt

(Riot) LOL Pilsētas sacelšanās LOL

0 0 atbildēt

Interesanti ko tieši viņš teica draugiem....  Es iešāvu ar bisi sejā nepazīstamai tantei?

0 0 atbildēt

Jobanie nēģeri !

1 2 atbildēt