local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte?55

Ir absurds uzskatīt, ka viss ir tā, kā to iemāca izglītības sistēma, stāsta mediji vai valdība. Patiesība bieži vien tiek slēpta, jo tās atklāšana varētu beigties diez gan slikti sistēmai. Sliktākajā gadījumā šādu noslēpumu atklāšana var beigties arī ar mīklainām pazušanām vai nāvēm.

Šis raksts nav mans viedoklis vai kādas idejas propagandēšana, bet vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums. :)

696 4 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Sen jau ir skaidrs tas, ka pasaulē ir cilvēki, kuri īsteno savus plānus pasaules pārveidošanā. Spilgts piemērs ir mūsdienu Eiropa, kur viss ir maigi sakot dirsā, tiek iepludināti teroristi, tiek veikta armiju mobilizācija, cilvēki tiek zombēti. Ir tikai laika jautājums līdz sāksies īstās pārmaiņas un spriežot pēc visa, kas notiek, tās nebūs diži labas. 

27 0 atbildēt

ir sazvērestības teorija, ka esošā izglītības sistēma ir radīta, lai totāli un paliekoši apgraizītu cilvēka patieso potenciālu. cilvēka ķermenim nepiemērotās ilgstošās sēdēšanas un bērniem raksturīgā kustīguma ierobežošana runā, ka teorijai varētu būt nopietns pamats.

9 1 atbildēt

Labs raksts, kā parasti.  emotion 

Tikai par Pērlharboru... Es šaubos, ka tā bija, jo Japāņi uzbruka bez brīdinājuma, kā arī es nespēju saprast šīs teorijas jēgu.

4 0 atbildēt

NATO Kazahstānā? Noteikti.. Kazahstānas valdība atrodas zem kremļa kontroles un NATO noteikti nebūtu karabāze Kazahstānā. 

CIP narkotiku tirgus ir pārsvarā no Kolumbijas, Venecuēlas un Karību salām uz ASV. Viņi kontrolē narkotiku karteļus tieši Latīņamerikā.

3 0 atbildēt

super, šīs teorijas vēl nebiju dzirdējusi, laba deva teoriju pirms miega.

2 0 atbildēt
Asv nekaroja ar vaciju pirms perlharboras ... vacija pieteica karu asv peectam kad asv pieteica karu japanai...
2 0 atbildēt

Galīgi biju piemirsis par prāmi Estonia emotion

2 0 atbildēt

Sazverestibas teorijas te regulari tiek maltas,gan par Perlharboru,Denveru,prami ESTONIA utt., bet par krievijas revoluciju sen jau klist pavisam cita teorija, kura ir izradijusies taisniba,vismaz ir atrasti dokumenti par to.Tatad 1.pk ,Vacija pret Antanti.Krievija ari bijaAntantes locekle un vacu izlukdienests izspeleja gjenialu kombinaciju ,lai izvestu no karadarbibas vienu no lielakajiem pretiniekiem.Tas bija laiks ,kad Lenins ar revolucionaru varzu dauzijas pa Eiropu kaldams planus par monarhijas gashanu un varas sagrabshanu Krievijas imperija... Sevishkji vinjiem patika Vacijas omuligie krodzinji, kur pie alus kausa vareja sapnjot par vispasaules revoluciju ,turpat ari bija tipografijas ,kuras iespieda savu ,,Iskru,,(dzirksteli),kuru tad nu visadiem celjiem megjinaja nogadat Krievija.Tas vinju aktivitates nepalika nepamanitas vacijas policijai un ari izlukdienestam .Tad nu Leninu un vel dazus aiztureja un paludza paskaidrojumus par divainajam darbibam... Esot pat piedavajushi nodemonstret savas spejas kada Vacijas mazpilsetele (neatceros kura miesta tas bija).Trakakais tas ,ka shie paris nedelju laika ari sabuntojushi pilseteli un policija(vacu protams)dabujusi pasvist ievedot kartibu... Tas licis aizdomaties izlukdienesta gjeneraljiem ,a ja nu shitiem palidzet ar naudu un ierochiem,vel ar ko nebut pabalstit un nosutit ar uzdevumu gazt cara varu,prasot par to Krievijas izstashanos no kara ???  Tad butu Vacijai un Austroungarijai par vienu lielu pretinieku mazak.Talakie notikumi risinajas tieshi ta,bolsheviki gaza Nikolaju Otro ,parakstija Brestas miera ligumu ar Vaciju... Par ko ari Vacija regulari sutijusi Leninam naudu.Jau padomju laika pa reizei paspruka baumas ,ka Lenins ir vacu spiegs utt. ,bet tas tika atri apklusinatas.Tachu nesen Krievija tika atrasti un pat paraditi dokumenti ,kas to apliecina...Ja jau to pashi krievi publisko ,varbut ta ari bija.Tas daudz ko izskaidrotu ,ari krievu braljoshanos ar vacieshiem pirms 2.pk...Molotova -Ribentropa pakts.

1 0 atbildēt

izskatās ka pavadi gan. emotion /nodeva pats sevi/

1 0 atbildēt
Kartupelis emotion. Kartupelim pašam dzīve nav ilga.emotionemotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

uztaisi savu profilu pirms kaut ko atbildi.

0 0 atbildēt

Ir daudz kas, kam viņi varētu ziņot - pirmkārt jau sabiedrotie - Vācija un Itālija. Viņi tomēr sadarbojās un būtu loģiski, ja par šādu soli paziņotu sabiedrotajiem. Un otrkārt, starp valdību un armijas komandieri, komandieri un pilotiem, kas piedalījās bombardēšanā. Pietiekami daudz kam būtu šādā situācijā jāsignalizē.

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Kā sauc to žurnālistu kurš atklāja CIP saistību ar narkotikām?
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pēc Dienvidu tilta būvniecības nebija jāparaksta klusēšanas līgumi un neviens arī neko nav minējis par to, ka būvniecība notika arī zemes. Dienvidu tiltā nauda pazuda, jo to piesavinājās visi, kam nebija slinkums. 

0 0 atbildēt

Drīz būs vēl. 

0 0 atbildēt
Dažas diezgan nereālas, bet vienalga baigi patika.
0 0 atbildēt