local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte??57

Pasaulē ir daudz kas, ko no mums noklusē. Tie ir valdību, dažādu organizāciju un korporāciju tumšākie noslēpumi. Mēģinājumi atmaskot dažādas sazvērestības bieži beidzās ar daudzu cilvēku nāvēm. Šādi noslēpumi tiek sargāti, lai saglabātu varu, gūtu peļņu, un cilvēki nemēģinātu gāzt valdības vai boikotēt lielas kompānijas. Lai gan dažreiz sazvērestības teorijas tiek pierādītas, parasti trūkst pierādījumi, un teorijas paliek par teorijām..

Šis raksts ir vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis, vai kādas idejas propogandēšana/nomelnošana. :)

759 4 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Dzelzs priekškars nokritīs tikai divos gadījumos - vai nu parādīsies ļoti spēcīgs, neatkarīgs un autoritārs cilvēks, kas spēc izvilkt patiesību un parādīt pasaulei visas cūcības ( ja kāds domā, ka es runāju par Trampu, tad tā nav ) vai to nometīs visi augstāk esošie paši tad, kad viss jau būs izdarīts un būs par vēlu kaut ko iesākt un doties pret sistēmu. Tas, kas notiek patreiz pasaulē, tas ir pilnīgs sviests. Teorētiski Aukstais karš nekad nav beidzies, tas joprojām eksistē. Cilvēkiem ir dotas visas iespējas gāzt sistēmu, ieraudzīt visu patiesību, bet neviens neko nedara, neviens nav spējīgs neko izdarīt... Ļoti ironiski ir tas, ka 7.5 miljardus cilvēku var noturēt vien, varbūt, 10 cilvēki. Tad ir stipri jāpadomā par to, kāds attīstības līmenis ir pasaulē un vai tāds vispār eksistē. Cilvēks pats būs iemesls savai bojāejai un tikai dēļ sava stulbuma. Es nezinu, kad un kā tas notiks, bet tuvākajās 5 desmitgadēs ( varbūt pat agrāk ) pasaule piedzīvos tik dramatiskas izmaiņas, ka man pat bail iedomāties, kāda tā izskatīsies. //We must to figure out, what's going on!//

17 0 atbildēt

Tas, ka ASV izveidoja ISIS Visiem Skaidrs. Kamēr Eiropā būs nemieri un terrorakti dollārs Augs. Viss ir Bizness, tas ir tas 1 % cilvēku emotion Muļķim tikai nav skaidrs ! 

13 0 atbildēt

Par dvīnu torņiem absolūta patiesība(Es tādomāju). Esmu ievērojis , to ka lidmašīnā ietriecās augšā nevis lejā , kā būtu apakšai jāsabrūk? emotion 

11 0 atbildēt

Ne ASV, ne Krievija nav laba, neviens no viņiem nav labs, kad cilvēkiem tas beidzot pieleks?!?  emotion 

8 0 atbildēt

Amerika  vienmēr atradīs ko vainot ... Vienmēr !   emotion  

8 1 atbildēt

emotion par deep web arī neko nezināju

5 0 atbildēt

Labs raksts, esi pelnījis plusu.

Par dvīņu torņiem, tieši tā, piekrītu.

Nav jau gluži visas sazvērestības teorijas jāakceptē, bet der mazliet loģiski padomāt, un pašam izsecināt... Kautgan, šīs teorijas neļauj ieslīgt rutīnā, un ļauj meklēt atbildes no cita skatpunkta.

5 0 atbildēt
Un kas ar Irāku? Irāka atrodas pie Persijas līča, kas ir pārbagāts ar naftu. Par Afganistānu... Domā, karojot kādam interesē, kam ar ko ir darījumi?
5 1 atbildēt

No pain no gain

4 0 atbildēt

Tie visi fakti tiesham butu pelnijushi detalizetu izpeti,bet vispar jau ir ari citi, lidzigi un pieraditi fakti , ta ka var ar elementaras logjikas palidzibu izdarit secinajumus...   Par 5.un6. varetu diskutet. Skaidrs ka bin Ladens ir reala persona(bija?) .Skaidrs ari ,ka  Al QAEDA radija pashi amerikanji.Pilnigi iespejams ,ka bin Ladens,, speleja savu lomu,, un tad butu saprotams kapec liki iemeta okeana (vai tikai ta pazinoja) .ASVnav vajadzigs tiesas process ,kura atklatos neerti fakti,un nav ari jaizdod likis radiniekiem ,lai visiem teroristiem butu savs varonis-moceklis( kur nest pukites...) .Tas ,ka bin Ladens varetu but dzivs ir nereali,parak daudz zinat ir kaitigi,jo ASV neriskes ar informacijas nopludi.

3 0 atbildēt
Pie velna, ko mēs vispār zinām. Vēsturi raksta uzvarētāji, kur gan piepuščo, izdomā un noklusē lietas. Valstis vada spēki, kuri vienmēr ir bijuši korompēti un zem kaut kādiem citiem spēkiem, kuri rīkojas viņu labā(tas jau sen zināms). Ir zemā un augstā sabiedrība, kuriem no vadošajām organizācijām interesē parasto laužu domas? Tikai viņu nauda un darba rokas, ar ko vēl var saražot lai lielāku peļņu gūtu un noteikti no tā nepelna parastie ļaudis (tad jau verdzība vēl jo projām pastāv). Un nerunājot vēl par to, ko katra valsts slēpj, kur visādi brīnumi atrodas, kaut vai tajos pašos valsts slepenajos dokomentus, kuram kā pašam valsts iedzīvotājam nav ne mazākas jausmas, kas tur ir. Tā kā mēs paši neko nezinam un dzīvojam vienā lielā uzpūstā burbulī, kuru cilvēki ir paši radījuši un atrodas tālu no taisnības un patiesības.
3 0 atbildēt

Kārtējais anonīmais jokdaris, kam ir grūtības saprast, ko nozīmē sazvērestības teorija? emotion

3 1 atbildēt

Internets mani nebeigs pārsteigt.   emotion Tev laikam ar uztveri nav pārāk labi, ja tu nesaproti, ka šīs ir SAZVĒRESTĪBAS TEORIJAS. Izlasi ievadu un nobeigumu, es skaidri un gaiši uzrakstīju, ka šis ir tikai teoriju apkopojums, nevis kādas idejas noliegšana/propogandēšana. 

Nomelnot ASV? Es neatbalstu ne krievus, ne amerikāņus. Ja tu mani uzskati par Kremļa trolli, piedod, bet tu neesi īsti normāls. Tu laikam esi viens no vienā virzienā domājošajiem, jo, ja tu PADOMĀTU, saprastu, cik IZDEVĪGI ASV bija gan 9/11, gan ISIS apbruņošana. Bet tu esi one-way thinker, un tas ir saprotams, ka tavs skatījums uz pasauli ir izskalots... Good luck. 

3 1 atbildēt
7. Teorija tiešām liek aizdomāties.
2 0 atbildēt
Nu to, ka ASV savā laikā gan apbruņoja, gan finansēja Al Kaidu, Talibus, kuri vēlāk pārvērtās teroristu grupējumos, un arī Sīrijas nemierinieku grupējumus, no, kuriem viens atzars izveidoja ISIS, kas arī paversās pret viņiem pašiem un Eiropu, sen jau nav noslēpums.
2 0 atbildēt
Karoč, pasaule iet dirsā...nevajadzēs meteorītu lai pasaule ietu bojā, paši pamazām to iznīcinam
2 0 atbildēt

5. Tāds cilvēks vispār neeksistēja.

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
Mani vienmēr ir interesējušas sazvērestības teorijas. Tas ir interesanti. 👍
1 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

0 0 atbildēt