local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte??57

Pasaulē ir daudz kas, ko no mums noklusē. Tie ir valdību, dažādu organizāciju un korporāciju tumšākie noslēpumi. Mēģinājumi atmaskot dažādas sazvērestības bieži beidzās ar daudzu cilvēku nāvēm. Šādi noslēpumi tiek sargāti, lai saglabātu varu, gūtu peļņu, un cilvēki nemēģinātu gāzt valdības vai boikotēt lielas kompānijas. Lai gan dažreiz sazvērestības teorijas tiek pierādītas, parasti trūkst pierādījumi, un teorijas paliek par teorijām..

Šis raksts ir vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis, vai kādas idejas propogandēšana/nomelnošana. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
759 4 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 57

0/2000
K
0 0 atbildēt
FAKTS, ka PTC ietriecās lidmašīnas netiek apšaubīts (par Pentagonu un pļavu Pensilvānijā ir cita runa).
0 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

0 0 atbildēt
Tur jau tā problēma - cilvēki baidās no visa un tāpēc neko nekad nedara...
0 0 atbildēt
Kāds te sakars ar MI?
0 0 atbildēt

Cilvēki, lūdzu, lūdzu, nerakstiet neko par deep web, jūs paši sevi apkaunosiet. Internets nav drošs informācijas avots - tie, kuri raksta par deep web internetā un veido tās atpalikušās aisbergu bildes, paši neko nezina par deep web, tāpēc viņi no tā bīstās, jo cilvēkiem ir ģeniāls paradums baidīties no visa, ko nesaprot. Viņi pieliek klāt informāciju, ko paši izdomā.

Dark web nemaz neeksistē - "Deep web daļa, kurai var piekļūt tikai ar TOR vai citām programmām" VISAM deep web var piekļūt tikai ar TOR - nav tādas deep web daļas, kura nav onion balstīta. Deep web ir tā kā parastais internets, tikai informācijas pārsūtīšana notiek nedaudz citādāk, kas panāk to, ka nevar izsekot, kurš cilvēks tur atrodas un nevar noņemt deep web onion linkus. Protams, cilvēki izmanto šīs priekšrocības, lai veiktu nelegālu tirdzniecību un informācijas apslēpšanu, taču lielākā daļa visiem pieejamā deep web ir pilna ar pornogrāfiju, nepieejamā daļa ir tikai apslēpta informācija. Nekas par deep web nav nemaz tik mistisks - tas ir kā anonīms, neizsekojams internets ar nelegāliem elementiem.

Un, par trešo, ir bijis arī gaļas lietus un varžu lietus, un tas jau sen ir izskaidrots - kad pēkšņi paliek daudz siltāks, tvaiks var pacelt vieglus objektus. Kad tvaiki atdziest un pārvēršas mākoņos, tie nedaudz izretinās, un tādējādi pirms lietus līšanas mēdz nokrist vairāki sīki objekti.

Visa informācija, ko kāds ir ielicis internetā, nav patiesa.

4 4 atbildēt
Isis krievi izveidoja nevis asv. Uzreiz redzams kuras valsts "avotus" izmantoji. Tāpēc likšu mīnusu. Pagsidām nevaru, bet ielikšu. Kāprc neesi ielicis pašu slavenāko un lielāko sazvērestības teoriju - globālo klimata sasilšanu? Cipa ka cilvēks ar savām darbībām maina klimatu. Zemes pastāvēšanas laikā 1000 -šiem reižu klimats mainījās ne cilvēka dēļ, bet tagad pēkšņi sāka tāpēc, ka cilvēks visvarens. Pēdējā sasilšana notiek no viduslaikiem. Viduslaikos bija mazais ledus laikmets. Eiropā bija auksti. Piem. Francijā jūnijā varēja uzkrist sniegs. Kopš tā laika klimats sāka silt. Nebija tad rūpnīcu, mašīnu ar saviem CO. Ja co tik traki ietekmē klimatu, tad ģeometriskās progresijas dēļ jau sen būtu izkusuši visi ledāji.
7 12 atbildēt
No komentariem uzzinaju vairak neka no pasha raksta emotion Izglitojoshi un interesanti pat sho to jaunu uzzinaju
0 6 atbildēt

Wtf?!  Tu ar galvu draudzejies? nezinu kādai jabut izdomai lai uzrakstitu ka asv, visu paši sarikojuši ar to 11 septembri 

3 15 atbildēt