local-stats-pixel fb-conv-api

Sātana bībele107

400 20

Pēc nosaukuma izlasīšanas varbūt kādam uzmetas zosāda emotion . Visu grāmatu neesmu izlasījusi, bet man gribētos parādīt, ka šajā gadījumā tas nenozīmē cilvēku dedzināšanu, asiņu izliešanu un cilvēku pakāršanu aiz mandelēm kokos :D Izrakstīšu, manuprāt, labākos citātus. Lai vienkārši cilvēki nedomātu, ka tas ir kautkas neiedomājami ļauns. drīzāk liekas reālistisks :)

Temats, par kuru var diskutēt un diskutēt. Cik cilvēku, tik arī viedokļu.

Sātana bībeli 1969. gadā sarakstījis Antons Lavejs. Tā ir eseju, novērojumu un bāzisku sātanisku rituālu kolekcija, kas uzskicē Laveja sātanisko ideoloģiju. Grāmatā tiek apskatīts sātanisms, apsvērta filozofija un domas, kas rada sātanisma pamatprincipus.

400 20 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

ja kādam ir intrese, es atradu to grāmatu angļu valodā digitālā formātā (.pdf).. ja kāds dabū tulkotu latviešu valodā, pasakat. būs interesanti palasīt.

4 0 atbildēt

diezgan loģiska grāmata. To izlasot nav obligāti jāsafanojas par sātanu, taču prātā nāk dažas pārdomas par savu dzīvi un to kā mēs sevi bezjēdzīgi ierobežojam, un to kā to dara citi.

Man šī grāmata godīgi sakot lika iegūt vairāk pašapziņas nekā man pirms tam bija. Tā kā iesaku izlasīt visiem, arī skeptiķiem, nu vismaz intereses pēc.

4 0 atbildēt

 

Pirmais raksts, kuram ievēroju, ka daudziem komentāriem ir vairāk salikti mīnusi nekā plusi. Gan jau kāds fanātiķis, kuram ir kaut kas pret rakstā pausto domu, sameta mīnusus.

Man patika raksts un patika visi apgalvojumi! + par rakstu!   Un tagad gaidu mīnusus!emotion

4 0 atbildēt

Es daru to, kas man liekas pareizi. Es nesekoju nekam, tikai sev. Es apzinos, ka labi darbi noved pie labām lietām, un slikti pie ne tik labām. 

5 1 atbildēt

es gan cerēju, ka raksts būs par to Sātana Bībeli, kas ir Codex Gigas. To MILZĪGO viduslaiku grāmatu, kuras rašanās stāsts ir ļoooti jau nu interesants. :)

5 1 atbildēt

hmm bija ļoti interesanti palasīt par šo bībeli. emotion

kāds nezin kur varētu iegādāties tādu?

8 4 atbildēt

Uz bibliotēku!

4 1 atbildēt

Šitā grāmata viennozīmīgi ir labāka par to bībeli kur i pa jēzi !!!! Kur var dabūt?

3 0 atbildēt

esmu lasījusi Sātana Bībeli. Jāsaka pirmās 3 daļās vairāk no filozofijas, nevis reliģijas. Kā arī mūžīgā kristīgās baznīcas nolikšana. :)

3 0 atbildēt

Skatos, ka cilvēki sāk uzskatīt, ka šī bībele ir kaut kas baigi labaias. Redzat šīs septiņas īpašības - alkatība, lepnība, skaudība, dusmas, negausība, iekāre un slinkums? Ja jūs ļaujaties šīm īpašībām, tas jūs nepiekā laba nenovedīs. Atjēgsieties tādā situācijā, ka jūs visus ienīstat, bļaujat uz saviem mīļajiem un tad paši jūtīsieties slikti. Es domāju, ka visi zin, ko ir labi darīt un ko nē. Nafig jums jāvadās pēc kautkādas debīlas grāmatas? Jūs nopietni ticat visam, ko jums pasaka? Domājat, ka viss kas tiek mācīts skolā ir patiess un pareizs? Taču sākat paši domāt nevis vadīties pēc tā ko citi ir teikuši. Nevajag kļūt par kaut kādu ļaunu izdzimumu, bet nevajag arī būt naivam.

 
4 1 atbildēt

No šī visi es sapratu ka pastāvēt ir GRĒKSemotion

3 0 atbildēt

Labs raksts. Paldies :)

3 1 atbildēt

Grāmata, kura man palīdzēja mainīt skatijumu uz dzīvi.

6 4 atbildēt
Iisteniibaa, shis viss notiek manaa galvaa, juus nemaz neeksisteejat :X
1 0 atbildēt

3. Hm sanāk ka dievs grib, lai mēs nepadodamies slinkumam, tādējādi visu laiku strādāt, strādāt un strādāt, līd nomirsti. Še tev nu bija loģika es tādīm kā Dievs vai Sātans neticu vispār! Nav jau kam ticēt. 

2 1 atbildēt

nee nu idejas jau tur labas tas fakts . Beeet sagaajos ar vienu meiteni kas dazas lietas varbuut nedaudz paarspiileeti uztveera ... taas bija vnk mokas buut ar taadu cilveeku . Taads egoisms un patmiiliiba ka bail  .

1 0 atbildēt

Diezgan jeeli ....noladeto bibele ir daudz saidraka....

1 0 atbildēt

Izlasīju visu - patika emotion

2 1 atbildēt

Tas čalis kas šo bībeli sarakstījis pats pa sevi pēc Sātanu izskatās :D

1 0 atbildēt

Gribētu kko vairāk uzzināt.:D

3 2 atbildēt
« 1  2  3 »