local-stats-pixel fb-conv-api

Sātana bībele107

400 20

Pēc nosaukuma izlasīšanas varbūt kādam uzmetas zosāda emotion . Visu grāmatu neesmu izlasījusi, bet man gribētos parādīt, ka šajā gadījumā tas nenozīmē cilvēku dedzināšanu, asiņu izliešanu un cilvēku pakāršanu aiz mandelēm kokos :D Izrakstīšu, manuprāt, labākos citātus. Lai vienkārši cilvēki nedomātu, ka tas ir kautkas neiedomājami ļauns. drīzāk liekas reālistisks :)

Temats, par kuru var diskutēt un diskutēt. Cik cilvēku, tik arī viedokļu.

Sātana bībeli 1969. gadā sarakstījis Antons Lavejs. Tā ir eseju, novērojumu un bāzisku sātanisku rituālu kolekcija, kas uzskicē Laveja sātanisko ideoloģiju. Grāmatā tiek apskatīts sātanisms, apsvērta filozofija un domas, kas rada sātanisma pamatprincipus.

400 20 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Es ieteiktu jums cilvēkiem padomāt loģiski nevis stāties Dieva vai sātana pusē. Jums katram ir prāts, sekojat tam, kas jums liekas viscilvēciskākais gan pret citiem, gan pret jums. Neļaujat citiem jūs aizskārt, bet nedari pret citiem to ko tu nevēlies, lai dara tev.

63 1 atbildēt

„Ja kāds tev iesit pa vienu vaigu, sašķaidi viņam otru!”  šīs ir vnk ģeniāli!!! :D

48 7 atbildēt

vispār, es pat gribētu izlasīt šo grāmatu..  :D 

22 4 atbildēt

man ir sava ''bībele'' galvā, ejiet visi dievbijīgie un sātanisti dirst! xD

20 2 atbildēt

"Nepielūdz ne dievu, ne arī sātanu, tā vietā tici pats saviem spēkiem!" (Lavejs.)

17 2 atbildēt

obligāti - ja labs raksts, tad debīli komentāri :D

+

16 2 atbildēt

Ļoti labs , par tiem septiņiem grēkiem , būšu sātana pusē !  emotion

Bet Tev tur atkārtojas ..

31 18 atbildēt

ne kristietīgā ne sātaniskā ideoloģija varbūt nav kaitīga un abās slēpjas daudz patiesības un noderīgas informācijas, vaina ir tajā, ka ir daudz fanātiski cilvēki, kas šīs ideoloģijas paceļ citos līmeņos un pārlieku pamato savu dzīvi uz tām

10 0 atbildēt

Grāmatas ir viena lieta-par jebkādu tēmu.Cita lieta ir kam cilvēks pats izvēlas ticēt un kam ne. 

9 0 atbildēt

Beidzot, kāds, ka sto paskaidro cilvēkiem, lai visiem neliktos, ka sātana bībelē māca pielūgt sātanu ar visādiem rituāliem utt. Ko tik debīlu māca tikkai bībelē, k atev jāupurē ta sun tas dievam. Reāli šeit jau parādās tas - kurš tad īsti ir tas ļaunums, mitoloģiskais tēls sātans vai dievs? 

17 8 atbildēt

Nedaudz ārpus tēmas - Rihards Dībells "Sātana Bībele" iespārda emotion

Tēmā - reliģija (sātanisms vai kristietība) ir domāta cilvēkiem, kas paļaujas uz pieņēmumiem. "Es pieņemu, ka ir tāds Dievs kā saka Bībele (vai arī Velns)". Es personīgi uzskatu, ka ir kāds pārdabisks spēks, kas valda pasauli, bet via tas ir tieši Dievs? Un vai Velsn ir tāds, kādu to mālē Bībeles? Neviens tak to nav saticis, vai ne?

10 2 atbildēt

Pats par šo eksāmenā runāju runāšanas daļā un saņēmu maksimālo punktu skaitu :) sen jau domāju par to rakstu uztaisīt,bet īpaši vairs netaisu rakstus un arī nav laika!Bet +6 tev no manis par cilvēku apgaismošanu!

9 1 atbildēt

tas SĀTANS tīri gudrs un sakarīgs čalis izklausās emotion 

10 3 atbildēt

Pilnībā atbalstu. Mūsdienu cilvēki vārdu "sātanisms" uzreiz uztver kā kaut ko ļoti sliktu, bet paši dzīvo pēc tā principiem.

9 2 atbildēt

Esiet mani bērni. Es jūs gaidīšu ellē... Un šī grāmata ir ļoti viegla lasāmviela pirms miedziņa. :)

13 6 atbildēt

reliģijas un visas ticības kā tādas ir pilnīgs bulšits. deal with it.

5 0 atbildēt

sātans ir kārdinātājs un testētājs, nevis ļaunais. viņš tika ''nesaprasts'' un izraidīts no debesīm, jo kārdināja cilvēkus ar laicīgiem labumiem, lai testētu viņu ticību. viņš pārbaudīja, kuriem cilvēkiem panākumi dzīvē ir svarīgāki par mūžību paradīzē.

7 2 atbildēt

Par tiem pēdējiem diviem, pilnīgi piekrītu                               Bet lābāk ir būt ateistam, kurš nedzīvo mūžīgā iekārē pēc paradīzes, un mūžīgās                                                                            bailēs no elles, un otrādāk.

5 1 atbildēt

ja kādam ir intrese, es atradu to grāmatu angļu valodā digitālā formātā (.pdf).. ja kāds dabū tulkotu latviešu valodā, pasakat. būs interesanti palasīt.

4 0 atbildēt

diezgan loģiska grāmata. To izlasot nav obligāti jāsafanojas par sātanu, taču prātā nāk dažas pārdomas par savu dzīvi un to kā mēs sevi bezjēdzīgi ierobežojam, un to kā to dara citi.

Man šī grāmata godīgi sakot lika iegūt vairāk pašapziņas nekā man pirms tam bija. Tā kā iesaku izlasīt visiem, arī skeptiķiem, nu vismaz intereses pēc.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »